BAŞKANIN İLK İŞİ NE OLDU

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra sahilini yaşam alanına dönüştüreceklerini ve halkı denize kavuşturmanın planını yaptıklarını kaydetti. Bıyık, “Sahilde kalan çöpleri en kısa sürede kaldıracağız” dedi. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra sahilini yaşam alanına dönüştüreceklerini ve halkı denize kavuşturmanın planını yaptıklarını söyledi. Gazetemizin imtiyaz sahibi Ali Öztürk’ün “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduğu Başkan Bıyık, çöp ve hafriyat kamyonlarının atık malzemelerini artık Yomra sahiline dökmesine izin vermeyeceğini belirterek, “Sahilde kalan çöpleri en kısa sürede kaldıracağız. Sonra bölgeyi yaşam alanına çevireceğim. Yomra sahili atıl halden kullanır bir hale dönüşecek” dedi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, sahaya indi. Bıyık’ın ilk işi 15 yıldır çöp ve hafriyat atıklarının döküldüğü Sancak Mahallesinde incelemelerde bulunmak oldu. Başkan Bıyık “Sancak Mahallemizde gerçekleştireceğimiz çalışmalar için Fen işleri ve zabıta ekiplerimizle birlikte saha durum değerlendirmesi ve incelemelerde bulunduk” dedi. Yomra Belediye Başkanı Bıyık, sahaya inerek Yomra’da bizi dizi incelemede bulundu. Fen İşleri ve zabıta ekipleri ile birlikte sahaya inen Bıyık, ilçe sınırlarını gezdiklerini ve incelemelerde bulunduklarını söyledi. Başkan Bıyık “Sancak Mahallesi sahilinde bizim kanayan yaramız olan bir çöp alanı var. Bu alanda ne yapabileceğimize dair incelemelerde bulunduk. Ben seçildikten sonra alana dökümü durdurdum. Tabii bizden önceki dönemde uzun bir süre çöp dökülmüş. Burada kalan çöpü de denizin kenarından kaldırmak lazım. İnşallah buna da bir çözüm bulacağız” ifadelerine yer verdi.

Sadece sahilde değil pistten çıkan Pegasus’a ait uçağın iskeletinin olduğu yerde de incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, atıl halde bulunan uçakla ilgili de ilerleyen günlerde bir takım tasarrufları olacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.