BEDEL ÖDETİLMEYE ÇALIŞILIYOR

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Cumhur İttifakının Türkiye’de uyguladığı milli politikaların bedelini ödetmek isteyen iç ve dış güçlerin AK Parti ve MHP’ye karşı birleştiğini söyledi. Türkiye’nin kararlılığını tüm dünyaya gösterdiğini savunan Tarım, ülkeyi zayıflatma düşüncesi olan planların merkezinde İngiltere’nin olduğunu ileri sürdü.

İNGİLTERE MERKEZLİ PLANLAR YAPILIYOR

Türkiye’de AK Parti ve MHP öncülüğündeki Cumhur İttifakının milli politikalar uyguladığını belirten MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Türkiye’nin iç ve dış düşmanlarının bunun bedelini ödetme telaşına düştüklerini savundu. Bu manada bir takım planlar yapıldığına dikkat çeken Tarım, planların perde arkasında İngiltere’nin olduğunu savundu. İşte Tarım’ın o açıklamaları: “Uygulanan milli politikaların bedelini ödetmek isteyen iç ve dış güçler birleşmiştir. Silahlı darbenin bittiği ve devletin artık böyle bir harekete müsaade etmeyeceği ortadayken, darbenin çeşitleri başka şekillerle karşımıza çıkacaktır. Mesela en tehlikeli ikinci darbe Türkiye’nin 15 Temmuz’dan sonra girmiş olduğu milli politikalar ekseninden dönüş yaptırılmasını başarmak düşüncesidir. Bunun içinde suç dosyaları kabarık ve ülke için hiçte hayırlı rüyalar görmeyen şahısların bir araya gelerek Cumhur İttifakını zayıflatma gayretleri kaçınılmazdır. İşte bu çalışmalar bile ülkemizde Amerika’nın, CIA’nın ve FETÖ’nün en çok önemsedikleri ikinci önemli darbedir. Çünkü artık Türkiye yeni bir ray değişikliğine girmiş, kararlılığını da dünyaya göstermiştir. Aslında en büyük karşı planların merkezi de, darbenin arkasındaki üst akılda İngiltere’dir. Abdullah Gül’ün Exsert Üniversitesinde okumuş olması, kraliyet ailesinin ödülüne layık görülmesi manidardır. Yakın zamanlarda Kayseri’de Abdullah Gül ismiyle müze açılması, Ahmet Davutoğlu, Babacan, Hüseyin çelik, Cemil çiçek, Hüsamettin Özkan, İngiltere Büyükelçisi gibi isimlerin katılımları tesadüf değildir. Bu arada Abdullah Gül’e verilen ödülün de İngiltere’nin İstanbul’u işgal tarihinin aynı gününde verilmesi çok ilginçtir. Kısacası biz Mustafa Kemal’in Askerleriyiz diye bağıranlar nöbet yerini terk etmiş, bu gün Tayyip’i düşürmek için her şey mubahtır düşüncesiyle vatanı düşürmeyi göze almışlardır. Ülkücü hareketin tek temsilcisi olan MHP vatan nöbetine kaldığı yerden devam edecektir ve her kes iyi bilsin ki yenilmeyecektir.”

Anahtar Kelimeler:
MHPTarımCumhur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.