ÇİÇEKLERİ EŞİNE GÖTÜRMÜŞ

Bıçakçıoğlu çiçekleri eşine götürmüştü

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun yerel biz gazetede çıkan “Şerif İYİ’ye göz kırptı. Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı çiçeklerle karşıladı!” haberi tepki topladı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’la tesadüfen Trabzon Havalimanı’nda karşılaşan Bıçakçıoğlu’nun, aynı saatlerde havalimanına gelen eşini karşılamaya gittiği öğrenildi.

BIÇAKÇIOĞLU, EŞİNİ KARŞILAMAYA GİTTTİ

Trabzon Beşikdüzü İlçe Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu hakkında yerel basında çıkan asılsız haber tepki topladı. Geçtiğimiz günlerde Yomra adayını açıklamak için Trabzon’a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile tesadüfen havalimanında karşılaşan Başkan Bıçakçıoğlu’nun Aydın ile tokalaşırken fotoğrafını çeken ve bu fotoğrafı Trabzon kamuoyuna “Trabzon’a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı havalimanında AK Partili Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu çiçeklerle karşıladı!” olarak servis eden gazete, asılsız haberiyle tepki topladı. Yerel gazetede çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını belirten Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, havalimanında tesadüfen Aydın ile karşılaştığını, aynı saatlerde havalimanına gelen eşini karşılamaya gittiğini ve haberde yer alan fotoğraftaki çiçekleri haberde yansıtıldığı gibi Aydın için eşine aldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.