Demirci’ye büyük destek

AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı’nın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan partililerin katılımıyla Aşiyan Düğün Salonunda görkemli bir tanıtım programı gerçekleştirildi. AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, burada yaptığı açılış konuşmasında, “31 Mart Yerel Seçimlerinde ‘Gönül Belediyeciliği’ hedefiyle Milliyet Hareket Partisi ile gerçekleştirilen Cumhur İttifakı kapsamında ‘Beka için millî karar, cumhur için istikrar’ diyerek birlik ve beraberlik için gönüllere talibiz. Cumhur İttifakı adayımız Harun Demirci ile hizmete etmeye devam edeceğiz.” dedi.

   BEŞİKDÜZÜ YATIRIM ZENGİNİ

AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Harun Demirci partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Bugün Sayın AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ve Sayın Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu ile birlikte yatırımları yerinde inceledik. Bir Beşikdüzülü olarak gurur ve onur duyarak yatırımları yerinde inceledik. Geçen 5 yıl içerisinde gerek kamu, gerekse belediyemiz tarafından ilçemize büyük yatırımlar kazandırdık. 2014 Yerel Seçimlerinde yerel iktidarı merkezî iktidarla buluşturdunuz. Bu, sizlerin eseridir. 31 Mart Yerel Seçimlerinde beni Beşikdüzü Belediye Başkanı adayı gösteren başta Sayın Cumhurbaşkanı’m ve Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün milletvekillerime, il başkanıma, belediye başkanıma, ilçe teşkilatımın bütün kademelerindeki yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.” dedi. Demirci, konuşmasına şöyle devam etti: “Beşikdüzü Belediye Başkanlığı onurlu ve sorumluluğu çok büyük olan bir görevdir. Beşikdüzü Belediyesinin çıtası çok yükseldi. İnşallah hep birlikte bu çıtayı daha da yükseklere çıkaracağız. Beşikdüzü’ne 150 milyon TL’lik doğal gaz geliyor. Hiçbir belediyenin yapmaya cesaret edemediği, uzun yıllar yapmak isteyip de yapamadığı teleferik projesi Beşikdüzü’nde hayata geçti. Bir başka yatırımımız ise içerisinde 500 araçlık otoparkı bulunan çok modern bir pazar yeri kısa bir süre sonra hayata geçiyor. Yine bizim en büyük beklentilerimizden 4 yıllık fakülte talebimiz var. Altyapımızı hazırladık. 375 öğrenci yurdumuzun yanı sıra 500 kişilik yeni bir öğrenci yurdu inşaatı ve sahil dolgu ve rekreasyonu projesi son sürat devam ediyor. Bu yatırımlar AK Parti iktidarı sayesinde oldu. Bundan sonra da devam eden yatırımların en kısa zamanda tamamlanması noktasında bütün gayretimizi göstereceğiz. Her zaman iktidar çok büyük güçtür. Yatırımların devam etmesi için yeni yatırımlar için yereldeki iktidarın ve AK Parti belediyeciliğinin devam etmesi gerekiyor. İlçemi çok seviyorum, hizmete geliyorum.”

BIÇAKÇIOĞLU HELALLİK İSTEDİ

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ise sayılı günlerin çok çabuk gelip geçtiğini dile getirerek “Bu ilçede yapılan yatırımlara tabii ki şahsımın katkısı olmuştur. Ama altını çizerek söylüyorum: Bin tane Orhan Bıçakçıoğlu olsa ne yazar. Ama bir Recep Tayyip Erdoğan bu ilçeye teleferik ve başka yatırımlar yapmamızı sağlamıştır. AK Partili bir ilçe olmamız bu yatırımları buraya getirmiştir. Bunu böyle bilin. Sayın Cumhurbaşkanı’mız bir dediğimizi iki etmedi. Ne istemişsek bize verdi.  İlçemize gelerek bizi onurlandırdı. Allah kendisinden razı olsun. Allah’ıma çok şükürler olsun. Geriye dönüp baktığımda, Trabzon’un bütün ilçelerinin aldığı kamu yatırımlarının toplamından fazlasını Beşikdüzü ilçemize kazandırdık. Bundan da gurur duyuyorum. 31 Mart’a kadar görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Son olarak şunu söylemek istiyorum: Benim hakkım varsa ben herkese hakkımı helal ediyorum. Siz de bana helal edin. Allah’a emanet olun. Allah yar ve yardımcınız olsun.” diye konuştu.  AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu da Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti, yatırımların aynen devam etmesi için yeni belediye başkan adayı Harun Demirci’ye de tüm Beşikdüzülülerden destek istedi. Programın sonunda Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Önder Öztürk, hem Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na hem de Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Harun Demirci’ye, üzerlerine isimleri yazılı Beşikdüzüspor forması hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.