Demiryolu ve Güney Çevre Yolu şart!

CHP Trabzon İl Başkanı Hacısalihoğlu Trabzon’un kurtuluşunu şu iki projeye bağladı. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzon’u kurtaracak iki projeden birinin demiryolu diğerinin ise Güney Çevre Yolu olduğunu söyleyerek önemine dikkat çekti. Hacısalihoğlu, “Hep söylüyorum. Yine söyleyeyim. Trabzon’u kurtaracak iki proje var. Biri demiryolu diğeri Güney Çevre Yolu… Bütün siyasiler olarak bunların hep arkasında durmamız lazım. Bu projelerde ısrarcı olmamız lazım. Trabzon’u Harran Ovası’na demiryoluyla direk bağlarlarsa Trabzon’un önünü açacak iki önemli adım atılmış olur.” şeklinde konuştu.

HÜKÜMETE SESLENDİ

Demiryolu ve Güney Çevre Yolu’nda ısrarcı olduklarını vurgulayan Hacısalihoğlu, “Demiryolu aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetin ilk yıllarında hayali olan bir projeydi. Dolayısıyla demiryolu projesinin aynı Güney Çevre Yolu Projesi gibi arkasındayız. Israrcısıyız. Hükümete de sesleniyoruz. Demiryolunu Rize’ye göndermeyin. Trabzon ihracatta Türkiye’de 18 ilin arasında. Ekonomik büyüklüğü olan şehrin mahkum edilmesinden gönlümüz razı değil. Bunun dikkate alınmasını istiyoruz.” diye belirtti.

İKTİDARIN TRABZONLU 4 BAKANI, 4 MİLLETVEKİLİ, BAKAN YARDIMCILARI VE MÜSTEŞARLARI VARKEN!…

AK Partinin Trabzonlu siyasi ve bürokratlarına dikkat çeken Hacısalihoğlu, “AK Parti iktidarının Trabzonlu 4 bakanı var. Trabzonlu onlarca bakan yardımcısı ve müsteşarları var. Bunun üzerine hassasiyetle düşmeleri gerekir. Bu şehirde iktidarın 4 milletvekili var. seslerinin daha gür çıkması lazım. Bunu sadece muhalefet partilerine ve sivil toplum örgütlerine yükleyemezler. Artık yumruklarını masaya vursunlar. Her şeyi elimizden alıyorlar! Muhalefet olarak önemli görüp Trabzon’un kurtuluşunu bunlara bağladım iki projeyi her platformda dile getiriyorum. Bununla ilgili atılacak adımlarda da Cumhuriyet Halk Partisi olarak her türlü destek vermeye hazırız.” ifadelerine yer verdi. 

 

Anahtar Kelimeler:
ChpDemiryoluSiyasiHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.