“GİDİŞATA DUR DİYECEĞİZ”

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal, Karadeniz Bölge Teşkilatları Bilgilendirme ve İstişare Toplantıları kapsamında geldiği Trabzon’da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Topal, “Bu olumsuz gidişata hep birlikte bir dur diyeceğiz” dedi. İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın Yardımcısı Osman Topal, Karadeniz illerini kapsayan ziyaretlerine Trabzon’u da ekledi.  Karadeniz Bölge Teşkilatları Bilgilendirme ve İstişare Toplantıları kapsamında; Sinop, Samsun, Ordu, Giresun illerindeki İYİ Parti teşkilatlarının ardından İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Topal burada teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal, “Bizler için en önemli olan teşkilat birimlerimizden birisi de mahalle başkanlarımızdır. Zira kendileri halka en yakın mesafede olanlardır. Bu nedenle mahalle başkanlarımızdan başlayarak, halkımıza hedefimizi ve bu yöndeki çalışmalarımızı en iyi şekilde aktarmamız gerekir. İYİ Parti olarak bizler çağın gerisinde kalmış anlayışlardan kurtulmak artık bilime, sanata ve üretime yönelik bir gelişme kaydetmek için buradayız. Bu anlamda sizlerin de gerekli gayreti göstererek bu olumsuz gidişata bir dur diyeceğinizden hiç şüphem yok.” dedi.

“EL ELE VERECEĞİZ”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, el ele vererek çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Kuvvetli, “İYİ Parti olarak; el ele, omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. Bugün de burada Türkiye’mizin refahı için bir aradayız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi ‘Her büyük değişim küçük ama cesur bir adımla başlar’ bizler de bu sözden yola çıkarak, küçük büyük demeden var gücümüzle çalışmayı sürdürüyor ve giderek büyüyen bir aile haline geliyoruz. Bu minvalde vizyonumuzu ve misyonumuzu halkımıza anlatmamızda yadsınamaz emeği olan teşkilatlarımızla yakından ilgilenen Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Osman Topal’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.