'Hasta adam' İngiltere, Türkiye'nin kapısına geldi

Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren ve çok sayıda kayıp veren İngiltere, Türkiye’den yardım malzemesi almak için İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetlerine ait askeri bir kargo uçağını gönderdi. A400M tipi askeri kargo uçağı İstanbul Havalimanı’nda görüldü.

Türkiye, İngiltere’yi de es geçmedi

İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetlerine ait Airbus A400M tipi askeri kargo uçağı, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında tıbbi sağlık ekipmanları almak üzere İstanbul’a geldi.Koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında birçok ülkenin sağlık ekipmanları konusundaki taleplerini geri çevirmeyen Türkiye çok sayıda ülkeye maske, eldiven, koruyucu tulum gibi tonlarca tıbbi yardım malzemesi göndermişti. Bu kapsamda virüsten en çok etkilenen Avrupa ülkelerinden biri olan İngiltere’ye de daha önce Türk Hava Kuvvetlerine ait askeri kargo uçağıyla iki kez tıbbi ekipman desteği sağlanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
IngilizKovidKraliyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.