Muharrem İnce Ayasofya'daki ilk namaza davet edildi

86 yıl müze statüsünde olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimleriyle yeniden cami hürriyetine kavuşan Ayasofya'da, ilk ibadet heyecanı sürüyor.

Ayasofya Camii'nde ilk ibadet ise bu cuma...Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu ile ilgili Ayasofya Camii'nde 24 Temmuz'da kılınacak cuma namazına davetleri Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yapacağını duyurmuştu. Kamuoyu tarafından merak edilen, sınırlı sayıda kontenjanı bulunan Ayasofya'da namaza kimlerin davet edileceği...

"MUHARREM BEY HERKESİN YERİNE GİDER"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Ayasofya'ya davet edilmesi halinde "Gider misiniz?" sorusunu; Ayasofya'ya namaz kılmaya gideceğini söyleyen Muharrem İnce'nin sözlerini hatırlatarak "Muharrem Bey herkesin yerine gider." diyerek yanıtlamıştı.

Anahtar Kelimeler:
ChpAyasofyaYılTaayyip
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105