Muhtarlara karşı taraf olmayacak

İYİ PARTİ Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık Özdil ve Kıratlı Mahalle sakinleriyle buluştu. Özdil’de kadın muhtar adayı Kebire Şahin ile sohbet eden Bıyık, muhtarlık seçimlerinde taraf olmayacağını söyledi. İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, yaklaşan yerel seçimler öncesi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Özdil Mahallesi kadın muhtar adayı ile bir araya gelen Bıyık, daha sonra Kıratlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Bıyık “Muhtarlık seçimleri için özellikle belirtmek isterim ki Yomra'mın tüm mahallelerinde yaşanacak olan Mahalle muhtarlığı seçimlerinde taraf olmayacağım.” dedi.

MAHÇUP ETMEYECEĞİZ

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bıyık, Kıratlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla bol bol sohbet edip, esnafı ziyaret eden Bıyık “Sıcaklıkları ve bize gösterdikleri ilgi için hepsine çok minnettarım. Durmadan çalışıp onları mahçup etmeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Özdil Mahallesi kadın muhtar adayı ile bir araya gelen Bıyık “Kebire ablamıza da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bir kadın olarak Mahalle muhtarlığına adaylıkta gösterdiği cesaret için kendisini tebrik ederim. Muhtarlık seçimleri için özellikle belirtmek isterim ki Yomra'mın tüm mahallelerinde yaşanacak olan Mahalle muhtarlığı seçimlerinde taraf olmayacağım ve seçimi kazandığımda kazanan her kim olursa muhtarım olarak gereken her türlü desteği verip, birlikte daha güzel bir Yomra için işbirliği yapacağımı bu vesile ile belirtmek isterim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.