SALİH CORA’YA YOMRA CEVABI

A Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile birlikte dün Yomra’da esnaf ziyaretinde bulundu. Yapılan bu ziyareti Salih Cora Sosyal medya hesabından, “….İş bilenin kılıç kuşanındır. Başkanımız Sağıroğlu, bilgi birikim, tecrübe, kabiliyeti, becerisi, enerjisi ile hizmet etmeye devam edecektir. Bu nedenle Yomra'nın Sağıroğlu'na gönülden destek olacağına inancımız tamdır. Bunu sahada bizzat gördük” şeklinde paylaşımda bulundu.

Milletvekili Cora’nın yaptığı bu paylaşıma cevap gecikmedi. İrfan Şelale Çiçek adlı bir kişi, “Sayın vekilim maalesef sizin dediğiniz gibi değil o işler. Yıllardır oy verdiğim yedi sülalem. Kaşüstü ve Yomra yaşanmaz hale geldi. Taş yığınına çevrildi. Yollardan araba gitmiyor.  Bence artik yeter. Yıllarca Cumhurbaşkanına sahip çıkmış bir belediyenin halkına yapılanlar iyi bir şeymiş gibi anlatmayın” şeklinde cevap verdi.

Anahtar Kelimeler:
YomraAk PartiSalih Cora
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.