Seçmenin fikrinin değişeceğine inanmıyorum

Yomra Belediye Başkanı Bıyık, Yıldırım ve İmamoğlu’nun canlı yayında yan yana gelmesinin seçim sonuçlarını etkilemeyeceğini söyledi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, iki rakip siyasi parti adayı Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun canlı yayında yan yana gelmesinin seçim sonuçlarını etkilemeyeceğini belirterek, İmamoğlu’nun İstanbul’u alacağını ima etti. Bıyık, “Seçmenin fikrini değiştireceğine inanmıyorum. Ama demokrasi için güzel bir programdı ve özlenen bir tablo oldu.” dedi.

DEMOKRASİ İÇİN GÜZEL VE ÖZLENEN BİR PROGRAM OLDU

Türkiye siyasi tarihinde 17 yıl sonra ilk kez seçim öncesinde iki rakip siyasi partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları canlı yayında buluştu. Türkiye seçmeninin yüzde 28’i, Millet İttifakı ortak adayı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’ı siyasi bir tartışma ortamında ilk kez karşı karşıya görmüş oldu. Tüm Türkiye gibi Trabzonlu siyasiler de iki rakibin canlı yayındaki buluşmasına kilitlenirken; Başkan Bıyık program ile ilgili bazı izlenimlerini paylaştı.

“İSTANBUL İLE İLGİLİ DAHA FAZLA PROJE KONUŞULABİLİRDİ”

İki rakibin karşılaşmasında İstanbul ile ilgili projelerin yeterince gündeme gelmediğini belirten Başkan Bıyık, “İstanbul ile ilgili daha fazla proje konuşulabilirdi.” dedi. 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları boyunca barışçıl bir dil kullanan Başkan Bıyık, iki rakibin karşılaşmasının demokrasi adına güzel bir gelişme olduğuna dikkat çekti.  Bıyık, iki rakibin karşılaşmasının seçim sonuçlarına etki etmeyeceğini belirterek; şu ifadelere yer verdi: “Seçmenin fikrini değiştireceğini inanmıyorum. Demokrasi için güzel bir programdı ve özlenen bir tablo oldu.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akın Ali Bayrak 5 yıl önce

Başkan burada 'seçmenin fikrinin değişeceğine inanmıyorum' diyerek tv programının fikir değiştirmeyeceğini sòylemiş. Siz bunu '31 Mart'ta sonuç değişmeyecek' dedi şeklinde vermişsiniz.