SİYASET KAZANI KAYNIYOR

AKSOY 61 PROJEYLE İLGİLİ NELER  SÖYLEDİ?

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, 20 başlıkta topladığı projelerini Zorlu Grand Otel’de gerçekleşen basın toplantısıyla tanıttı. 10 yıldan daha uzun zamandır Trabzon’un iktidar partisi tarafından yönetdiğini belirten Aksoy, vaat edilen projelerin gerçekleşmediğini hatırlattı. Mevcut yönetimin 61 projesini eleştiren Aksoy, mevut yönetimin bilimle dalga geçtiğini söyledi. 61 Projeyi alaycı bir üslupla eleştiren Aksoy “Allah’tan plakamız 2-4 haneli değil.  Ya da Adana plakasına sahip değiliz. Proje yapmak plaka işi değil. Ortaya yapabileceğiniz projelerinizi koyun” ifadelerine yer verdi.

***

CORA; ZORLUOĞLU VE GENÇ’İN HANGİ KONUDA TRABZON İÇİN FIRSAT OLDUĞUNU SÖYLEDİ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora; AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Muhsin Muhammet Keleş, yönetimi ve üyelerinin sorunlarını dinledi. Cora “Plaka tahdidine ilişkin taleplerini önemsiyoruz. İnşallah gereğini yapacağız. Zira, Murat Zorluoğlu başkanımızın sorunları ele alış biçimi, istişareye önem vermesi, halden ve dertten anlaması, sorunları görmesi ve çözümü için duyarlı davranması şehrimiz açısından büyük bir fırsattır. Ahmet Metin Genç Başkanımız beş yıllık süre içerisinde hem Hizmetleri hem de gönüllere dokunması ile halkın gönlünde taht kurmuştur. Birlikte küçük sorunları daha hızlı, büyük projeleri ise adım adım hayata geçirecekler” dedi.

***

AKYÜZ, AKSOY’A NASIL JEST YAPTI?

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy’un dünkü Proje Tanıtım Toplantısında Millet İttifakı gövde gösterisi yaptı. Aksoy’un proje tanıtım toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıya; CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP İl Başkanı Güzide Uzun, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan katıldı. Programın bitimine 20 dk kala CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz de katıldı. Akyüz’ün Pazar günü gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısına Aksoy katılmasa da Akyüz programın bitimine az bir süre kala katılarak jest yaptı.

***

TRABZON’DA KİTAP FUARI BUGÜN BAŞLIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trabzon Kitap Fuarı Etkinliğinin 6’ncısı bugün başlıyor. 15 Mart-24 Mart tarihleri arasında Varlıbaş AVM’de düzenlenecek olan Kitap Fuarı Etkinliğine 100 yayınevi ve 100 yazar katılıyor. Yayınevlerinin indirimli kitap satışı gerçekleştireceği Kitap Fuarı kapsamında panel, söyleşi ve imza günleri düzenlenecek. Açılış töreni 15 Mart Cuma günü bugün saat 15.00’da gerçekleştirilecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kitap Fuarının çok önemli bir kültürel etkinlik olduğunu belirterek tüm Trabzonluları bu önemli kültür şölenine katılmaya davet etti.

***

MÜTEVAZILIĞINI ELDEN BIRAKMIYOR

Cumhur İttifakı Ortahisar Belediyesi Başkan Adayı Av.Ahmet Metin Genç, bugün proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Misafirlerle yakından ilgilenen Ortahisar Belediye Başkan vekili Selahaddin Çebi'nin doğum günü olduğunu öğrendik. Uzun süredir Başkan Genç ile birlikte sahada olan Çebi'nin doğum gününü kutluyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.