TRABZON'DA BIYIKLARINI KİM KESTİ?

AYVAZOĞLU, İSTANBUL’DAKİ İBB TOPLANTISINA KATILDI

Yüksek Seçim Kurulunun İstanbul Belediye Başkanlığı Seçimlerini iptal etmesinin ardından siyasi partilerde hummalı bir çalışma başladı. İl başkanları, Milletvekilleri Parti Genel Merkezlerinde sık sık bir araya gelerek İstanbul’da nasıl bir çalışma yürütecekleri konusunda istişarede bulunuyorlar. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam başkanlığında yapılan toplantıda İBB seçimleri istişare edildi. Ayvazoğlu “Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva ÇAM Başkanlığında, 27. Dönem Kadın Milletvekillerimizle bir araya gelerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleriyle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdik” dedi.

***

BAŞKAN GENÇ PAZAR GÜNLERİ KİREÇHANEYE DAVET ETTİ

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, makamında  Kireçhane Mahallesi’nde köy pazarı kurulmasını sağlayan dernek yöneticilerini ağırladı. Köy pazarının Pazar günleri kurulduğunu söyleyen Genç, “Kireçhane Mahallemizde belediyemizin katkıları ile düzenlenen, vatandaşlarımızın kendi tarlalarında ve bahçelerinde yetiştirdikleri organik ürünleri sattıkları köylü pazarının kurulmasında emeği geçen dernek yöneticilerimizi makamımızda misafir ettik. Pazar günleri kurulan, el emeği ve alın terinin harmanlandığı bu güzel pazara tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

***

SEÇİMİ KAYBETTİ BIYIKLARINI KESTİ

Yomra eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu AK Parti’de bıyık bırakma sürecinde katıldığı bıyık furyasına veda etti. Sağıroğlu’nun bıraktığı bıyıklarını seçimi kaybettikten sonra kesmesi dikkat çekti. Dönemin Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 2014 yılında AK Parti’ye katıldıktan sonra AK Parti’deki bıyık furyasına uyarak iki yıl önce pek çok bakan, milletvekili ve belediye başkanı gibi bıyık bırakmıştı. 31 Mart’ta seçimi kaybeden Sağıroğlu’nun bıyıklarını kesmesi dikkat çekti.

***

AK PARTİLİ İSİMLER YSK ÜYESİ DİYE PAYLAŞILDI

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, sosyal medya hesabından AK Partili bazı isimleri Yüksek Seçim Kurulu üyeleri olarak paylaştı. Paylaşılan gönderide AK Partili isimlerin İstanbul Büyükşehir seçimlerinin yenilenmesine dair oy verenler olduğu yazıldı. Said Pamukçu (Adalet Bakanlığı Özel Kalem Müdürü), AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı, Ersan Oktaş, AK Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sekmen, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk,  AK Parti Konya Milletvekili Adayı Selman Harmankaya, AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Kocagöbek olduğu gözlendi. Çok geçmeden temeli gerçekliğe dayanmayan bu paylaşımı kaldıran Kuvvetli, “Değerli arkadaşlar, bazı YSK üyeleri için yaptığım paylaşımda kendileri ile ilgili yeterli bilgi edinemediğim için yaptığım paylaşımı sayfamdan kaldırdım. İlgililerden özür dilerim.” şeklinde bir açıklama yayınladı.

***

SÜMELA’DA AÇILIŞI BAKAN YARDIMCISI AÇILIŞA KATILACAK

Kültür ve Turizm Bakanlığınca restorasyon çalışmaları sürdürülen Sümela Manastırı, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ın katılacağı törenle bugün ziyarete açılacak. Açılışla ilgili Kültür ve turizm Bakanlığından yapılan açıklamada,  “Coğrafi ve iklimsel koşulların zorluğu altında yaklaşık 3.5 yıldır sürdürülen ve ilk etabı bitirilen restorasyon çalışmalarının 2020 yılı sonunda tamamlanmasının ardından Bakanlığımız Sümela Manastırı’nın Unesco Dünya Mirası Daimi Listesi’ne kaydettirilmesi için girişimlere başlayacak.” denildi. AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora’da bugün Bakan Yardımcısı Alparslan ile açılışa katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.