Avrupa'dan neden men edildin, çocuk...

Emre Belözoğlu, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası önünde poz verdi.Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu'nun kulüp için verdiği pozlar arasında yer alan kupalı poz dikkatlerden kaçmadı. Belözoğlu'nun, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası önündeki pozu sosyal medyada da çok konuşuldu.

Fenerbahçe Kulübü Emre Belözoğlu'nun transferini resmen açıkladı. 4 yıl aranın ardından sarı lacivertli ekibe geri dönen Belözoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.Emre, Sportif Direktör Damien Comolli'nin hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 1 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza attı. Tecrübeli golcünün imza törenindeki mutluluğu gözlerinden belli oluyordu. Emre Belözoğlu imza attığı takımına ait olmayan 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası önünde kupa çektirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.