Bombacı mülayim Trabzon’da yakalandı

Sosyal medyada “BomcıMülayim01” ismini kullanan V.K.’nın gözaltına alınması sonrasında ise Bitlis Valiliği bir basın açıklaması yaptı.

Valilikten yapılan basın açıklamasında “'Bitlis İl Emniyet Müdürünün terörle mücadele kapsamında yürüttüğü faaliyetleri, emniyet hizmetlerine tahsis edilen sivil aracı ve polis memuru olan eşinin görev yerini bildirerek hedef haline getiren paylaşımlarda bulunduğu' tespit edilmiştir” denildi.

Ancak konuyla ilgili CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda V.K.’nın, “Bombacı Mülayim kendisine Bitlis’ten bir polis memurundan gelen mesajı sosyal medyadan paylaşıyor.  İçerikte Bitlis İl Emniyet Müdürü ve yine polis memuru olan eşi eleştiriliyor ve olay bundan sonra başlıyor” ifadeleriyle gözaltının gerekçesini ifade etti.

Vatan ve Hürriyet Partisi Kurucu Genel Başkanı Emekli Polis Memuru Yalçın Doğan da, yine sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Bombacımülayim hesabından Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili olarak eleştiri sınırlarını dahi zorlamayan bir paylaşım yapılmıştır” diye yazdı.

Bombacı Mülayim isimli hesabın sahibi V.K.’nın gözaltına alınması ise sosyal medyada tartışmaları da beraberinde getirdi. Dünden beri yapılan tartışmalara sosyal medyada “Bitlis’te neler oluyor” etiketiyle Türkiye gündemine girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.