Spor Toto Süper Lig 24. Haftasında Trabzonspor-Beşiktaş maçını yönetecek Halis Özkahya’nın

bordo-mavililerin toplam 27 maçını yönettiği ortaya çıktı. Trabzonspor Özkahya ile bu maçlarda 11 galibiyet. 9 beraberlik ve 7’de mağlubiyet aldı. Trabzonsporlu oyuncular bu maçlarda 7 kırmızı kart ve 68 sarı kart gördü. Rakip takım oyuncularına 57 sarı ve 2 kırmızı kart gösteren Özkahya, Trabzonspor’un rakiplerine ise 57 sarı, 2’de kırmızı kart gösterdi.

Halis Özkahya ile 31 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş bu maçların 18’in galibiyet, 8’inde beraberlik, 5’inde ise mağlubiyet aldı. Beşiktaş 9 kırmızı ve 76 sarı kart görürken rakipleri ise 1 kırmızı 69 sarı kart gördü. Özkahya, Trabzonspor’un en son Bursaspor’u 1-0, Galatasaray’ı, 2-1 ve 2-0 yendiği ve Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı müsabakaları yönettiği ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.