BİRİ HARİÇ ORTAK MANŞET ATTILAR

Trabzon'da yerel gazeteler ortak manşetle çıktı

'Trabzonspor için herkes göreve'

Trabzon'da yayın yapan 5 gazeteden 4'ü 'Trabzonspor için herkes göreve' manşetiyle çıktı. Geçtiğimiz günlerde memleketi Trabzon’da ziyaretlerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kendisine hediye edilen Trabzonspor formasını giydikten sonra yaptığı “İşte bu forma şampiyon olduğumuz 2010-11 sezonu forması” şeklindeki ifadelerini Fenerbahçe Kulübü tüm Trabzon’u ve Trabzonsporluları “terörist” ilan edecek bir açıklamayla kınadı. Fenerbahçe’nin bu açıklamasına Trabzonspor da çok sert cevap vererek, ilgili kulübü deyim yerinde ise yerin dibine soktu.  Trabzon’daki yerel gazeteler Fenerbahçe’nin bu iğrenç açıklamasına karşı bugün “Trabzonspor için herkes göreve” başlıklı ortak manşetiyle tepki gösterdi. Taka, Günebakış, Sonnokta ve Kuzey Ekspres gazeteleri Trabzonspor’a sahip çıkıp Fenerbahçe’ye tepki gösterirken, ortak manşete Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın sahibi olduğu Karadeniz Gazetesi ortak olmadı ve metni kullanmadı!

"Trabzonspor için herkes göreve” başlığı ile yayınlanan metinde şu ifadeler yer aldı;

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, memleketi Trabzon’da her Trabzonsporlunun bildiği, Türkiye ve Avrupa’da tescillenen şikeyi haykırdı. Bordo Mavi parçalı formayı giyindi, 'İşte bu forma şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonunun forması' dedi. Bu açıklamaya şikeci Fenerbahçe cevap vererek, Trabzonspor camiasını ve tescilli şikeyi savunanları terör örgütlerinin değirmenine su taşımakla suçladı. Trabzonspor Kulübü de camiasının FETÖ terör örgütüyle ilişkilendirilmesine çok sert çıktı. 15 yaşında şehit düşecek kadar vatan sevgisiyle yoğrulmuş Eren Bülbül'ler yetiştiren bir şehre ve milyonlarca taraftarına karşı yapılan alçakla saldırıya, Kulübümüz,'İlgili kulüp gibi 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde kınama mesajı için sabahın ilk ışıklarını beklememiş, Türkiye'de FETÖ darbesine anında karşı duran ilk futbol kulübü olmuştur. Kulübümüz sadece FETÖ değil; her türlü terör örgütlerinin eylemleri karşısında da dimdik durmuştur. Çünkü bizim için söz konusu vatan ise gerisi teferruattır! Birileri gibi vatanımızı ‘kişisel’ bekamıza tercih edecek kadar zavallı değiliz' sözleriyle cevap verdi.  Bizler, şanlı Trabzonspor’un taraftarı olarak diyoruz ki; Kupamız, Fenerbahçe ve bazı kulüplerin ortaklığında çalınmıştır. Ama hırsızlar kaçamamış, yakalanmışlardır! Sayın Berat Albayrak’ın da dile getirdiği 2010-2011 şampiyonluğumuz onlarca mahkemeden tescillenmiştir. Şampiyonlar Ligi’ne şike yapan Fenerbahçe değil o sezonun şampiyonu Trabzonspor alınmıştır. Hal böyleyken 4 bin yıllık kadim bir şehre hakkı olanı savunuyor diye “terörist” damgası vurmak, aşağılık bir yaftadır. Bu yafta ne Trabzon’un ne de Trabzonspor’un üzerinde durmaz. Ama yaftalamaya çalışanların üzerinden asla düşmez. Şimdi herkesi göreve çağırıyoruz…

Marifet “Trabzonsporluyum” demekte değil! Bunu hepimiz diyoruz zaten! Asıl marifet Trabzonspor camiasının terör örgütleriyle ilişkilendirildiği bu günde kulübüne ve tüm Trabzonsporlulara sahip çıkmaktır! Bu yüzden herkesi göreve davet ediyoruz. Adalete inanan, şampiyonluğumuza inanan, alın teri ve emeğin kıymetini bilen, Trabzonsporluyum diyenlere çağrıda bulunuyoruz. Trabzonsporluları terörle ilişkilendirenlere karşı en güçlü cümlelerinizle, en büyük samimiyetinizle “2010 – 2011 Şampiyonu Trabzonspor’dur” deyin. Şikecilerin yüzlerine bir şamar da siz vurun! Bunu diyemeyen, bunu kapalı kapılar ardında söyleyip açıkça dile getiremeyenler ortalıkta “Ben Trabzonsporluyum” diye dolaşmasın!
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.