Trabzonspor'da hedef 5'te 5!

İşte Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı 11'leri

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Mücadele öncesinde 4 maçlık galibiyet serisi bulunan bordo-mavililer, bu maçtan da 3 puanı alarak seriyi sürdürmek istiyor. İşte Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri...

Süper Lig'de Trabzonspor bugün Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu önemli randevu öncesinde Karadeniz ekibinde keyifler yerinde. Art arda 4 maç kazanarak sürekli tırmanan bordo-mavililer bugün de kazanırsa şampiyonluk yarışının ortaklarından biri olacak. 48 puanlı takımlarla farkı 6'ya indirecek olan Fırtına böylece gelecek haftalar için umutlarını katlayacak. Ancak teknik direktör Abdullah Avcı zirve ve şampiyonluk söylemlerini şu aşamada çok tehlikeli buluyor. Öğrencileriyle yaptığı her konuşmada "Maç maç işimize bakıyoruz. Daha iyi oyunla kazanalım, gerisi gelecektir" diyor.

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Wallace, Semih, Chebake, Bülent, Mallan, Acquah, Umut, Fofana, Adem, Tetteh

Trabzonspor:  Uğurcan - Hüseyin, Edgar, Hugo, Marlon- Berat, Baker - Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme- Djaniny

Yedekler:  Erce, Kamil Ahmet, Hosseini, Flavio, Faruk Can, Yusuf Sarı, Hakan Yeşil, Yunus Mallı, Safa Kınalı, Afobe
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.