Trabzonspor'da rota tekrar Skov Olsen!

 Trabzonspor, gündemine daha önce de gelen yıldız kanat oyuncusu için girişimlere başladı. İşte detaylar...

Trabzonspor , daha önceki transfer dönemlerinde de gündeme gelen Wolfsburg'un Danimarkalı sağ kanat oyuncusu Andreas Skov Olsen için tekrar harekete geçti. Alman Ligi ekiplerinden Wolfsburg forması giyen Olsen, bu sezon takımında sadece 10 maçta 465 dakika gibi oldukça kısa bir süre aldığı için takımından ayrılmak istiyor. Takvim'de yer alan habere göre, Alman kulübü de Danimarkalı oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.

14 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Ancak bir sakatlığı bulunan ve geri dönüş süresi belirsiz olan oyuncu için Trabzonspor henüz bir girişim yapmadı. Fırtına, oyuncunun sağlık durumuna göre kararını verecek. Alman medyası ise Olsen için Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş, Göztepe ve Samsunspor'un da girişimlerinin olduğunu iddia etti. Geçtiğimiz yılın başında Club Brugge'dan Wolfsburg'a 14 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Skov Olsen, Danimarka Milli Takımı'nda 40 maçta 8 gol kaydetti. 26 yaşındaki futbolcunun Alman kulübüyle olan sözleşmesi 2029 yılında bitiyor.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.