Trabzon'da 2 taraftar serbest kaldı...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar sonrasında  “Basit Yaralamaya Teşebbüs” suçundan tutuklu bulunan taraftardan 2'si hakkında tahliye kararı verildi.2 taraftar gece yarsı cezaevinden tahliye edildi.

SAVCI TAHLİYE TALEP ETTİ

Tutuklu bulunan taraftarın serbest kalması için avukatlar önceki gün tututkluluğa itiraz etti. Nöbetçi hakim itiraz kararını değerlendirdi ve tututklu taraftarlar hakkındaki talebi reddetti. Yeni görüntüleri izleyen ve deliller elde eden soruşturmacı savcı, tutuklu taraftarlarıdan 2'sinin tahliyesini talep etti. Nöbetçi mahkeme, savcının tutuklu taraftaların tahliyesine yönelik talebini reddetti.

SAVCI KARARA İTİRAZ ETTİ

Soruşturmacı savcı, talebin reddedilmesi üzerine üst mahkeme olan nöbetçi ağır ceza mahkemesine itirazda bulundu. Gece yarısı nöbetçi ağır ceza mahkemesi karara yapılan itirazı yerinde buldu ve tutuklu taraftardan Hasan Ç. ve Kadir O. hakkında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verdi. Daha önce sağlık sorunları olduğu gerekçesiyle bir taraftar serbest bırakılmıştı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı yaşanan olayların ardından görevlendirdiği iki savcı tarafından şüpheli taraftarların ifadesi alınmıştı. Savcılığın başlattığı soruşturmayı sürüyor. Emniyet elde ettiği yeni görüntüleri ve delilleri savcılığa ulaştırmayı devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.