“DOĞALGAZ TONYA’NIN DA HAKKIDIR”

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, Kalınçam Mahallesi’nde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hem sorunlarını dinliyor, hem de gönül kazanmaya devam ediyor.
Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt doğalgaz hattının geçtiği Kalınçam köyünde yaptığı ziyaretlerde gelen "Doğalgaz bahçemden geçiyor ben yakamıyorum sahil yakıyor. Bu nasıl iş?" sorusu ve tepkisi üzerine Kurt; Vakfıkebir in, Beşikdüzü'nün hakkı olan Tonya'nın da hakkıdır dedi.  
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kurt; “Dünya gelişiyor, ülke gelişiyorsa bundan Tonya’da payını almalı. Uzun yıllardır, ulaşım, sağlık, eğitim konuları başta olmak üzere içerideki ilçeler mağduriyet yaşadı. Hala da yaşıyor. Tonyalı Sahildekiyle askere gitti, sahildekiyle vergi verdi ama sahildekinin konforunu yaşamadı. Yaşayamadı. Vatan dedi, bayrak dedi. Doğalgaz önemli bir konfor aracıdır. Sahil ilçelerimiz Vakfıkebir'e, Beşikdüzü'ne gelen doğalgaz Tonya toprağından geçer. Vakfıkebir, Beşikdüzü kazıyı üstlendi doğalgazı kullanıyor. Tonya Belediye’si kazıyı üstlenmedi. Parke taşlarına kıyamadı. Doğalgazı almadı. Diğer bir deyişle doğalgaz konforunu Tonyalıya çok gördü” şeklinde konuştu.
Zannetiliyor ki Tonyalı bunu bilmiyor diye Kurt; “Kazıyı üstlenmiyorum yazısını bilmiyor. Kaçırılan fırsatı bilmiyor. Sonradan oluşan tepkiler üzerine yazılanları bilmiyor. Geleceğe yazılı vaatleri bilmiyor. Biliyor her şeyi. Vizyonsuzluğu da biliyor. İdareyi maslahatcılığı da biliyor. Oy zorundan yeni sarılmalarınızı da biliyor. Ben ülke gibi bağımsız aday olarak her Parti'ye, her hükümete yakınım. Hayrat gibiyim. Önümü ilikler Tonya toprağından geçen o dağalgazı alırım. Nasiplisi de inşallah biz olacağız.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkaniyet 2 ay önce

İşte gerçek bir Tonyalı, Tonya aşığı