BİZİM VEYSEL İKİYE KATLADI

Tonya Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaş adeta seçim zaferini kutladı.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, yarın yapılacak seçimler öncesi Tonya Meydanı’nda vatandaşlarla mitingde buluştu. AK Parti’nin mitingini ikiye katlayan Bizim Veysel, “Bağımsız belediye başkanı seçilirsem hiçbir partiye geçmeyeceğim” dedi.
Yarın yapılacak olan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Tonya Meydanı’nda binlerce vatandaşla buluşan Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, adeta sandıktan çıkacağının sinyalini verdi. Miting öncesi toplanan kalabalık kemençe eşliğindeki horonla adeta seçim zaferini kutladı. Mitingde konuşan ve dersine çok iyi çalışan Veysel Kurt, “Yarın inşallah sandık başına gideceğiz. Demokrasimizin olmazsa olmazı anamızın ak sütü oylarımızı kullanacağız. 6 aydır sahadayım. Hepinizin evine misafir oldum. Herkesin elini sıktım. Bir çoğunuzla kucaklaştım. Dile kolay 6 aydır yürüdüğümüz yol İstanbul’u geçmiştir.
Çalmadığımız kapı sıkmadığımız el bırakmadık. Herkesin gönlünü kazanmak mutlulukların en büyüğü olsa gerek.  Unuttuğumuz varsa da onlardan da özür diliyorum.
Beni alçak gönülle, güler yüzle karşılayan hiçbir ekşi söz söylemeyen kıymetli Tonyalılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Eğer beni seçerseniz bu meydanda sadece yaptıklarımı, sevgi, saygıyı konuşacağız. 5 yıl sonra kapı kapı dolaşıp oy istemeyeceğim. Size çay içmeye ve muhlama yemeye geleceğim” diye konuştu. 
BETON YOL SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ
Kurt projeleriyle ilgili de şunları söyledi: “Tonya’mızda hala en önemli sorun olduğu için en önemli projemiz beton yoldur. Beton santrali kuracak, konkasör şantiyesi açarak betonu üçde bir maliyetine temin edeceğiz ve bu yolla iki kat daha fazla beton yol dökeceğiz. Hedefimiz beş yıl içerisinde bütün yolları beton dökmektir. Aynı zamanda satacağımız malzeme ile belediyeye gelir getireceğiz. Karaağaç-Hoşarlı-Kalınçam ve İskenderli’de şeflikler oluşturacak, git gelle zaman ve yakıt tüketmeyeceğiz. Araçlarımıza araç takip sistemi ve kamera takarak tam kontrolü sağlayacağız. Yaylamız bir, yolumuz bir olan Çayırbağı-Tonya arasına dolmuş seferi koyacağız. Dostluğu ve iletişimi artıracağız. Festivalleri birlikte yapacağız.
Vakfıkebir-Tonya arası ulaşımı yeniden düzenleyerek durakları modern hale getireceğiz.
Yeni hastane yapılırken, yoluna ve ulaşımına seyirci kalanlara inat yolunu yapacak ve ulaşımını biz düzenleyeceğiz. Vatandaşımızı ulaşım sorunundan kurtaracağız. Hastahane personelimizin memnuniyetsizliğini gidereceğiz. Özellikle Karaağaçlı-Hoşarlı Bölgesi’nde büyük sorun haline gelen içme suyu ve kanalizasyon sorununu büyükşehir üzerinden çözeceğiz. Çözemezsek insiyatif alarak biz çözeceğiz. Kalınçam Mahallemizde yapımı devam eden meyve suyu tesisini uygun şekilde değerlendireceğiz, bu mahallemize orman emvali işleme tesisi kuracağız. Kalınçam Kooperatifimizin odasını yenileceyeceğiz.
Kapanmakta olan Tonya Süt Fabrikasını tekrar ayağa kaldıracağız. Belediye ve Tonyasüt entegresinde modern mandıra kuracak, süt sığırcılığını geliştireceğiz. Buzağılara teşvik vereceğiz. Bahçeciliğin gelişmesi için ihtiyaç sahiplerinin bahçesini ücretsiz süreceğiz.
Her yaz Tonya’mıza ait yayla ve mezere yollarının alt yapısını yapacağız. Herkes rahatlıkla arabasıyla kapısına kadar gidebilecek. Zere Yayla yolunu yapacağız. Şenliğimize gelen vatandaşlarımızı çamurdan kurtaracağız. Tonya’nın turizm cazibesini artırmak, ikram ve konaklama tesis sayısını çoğaltmak, çeşitliliği artırmak amacındayız. Kadıralak yaylasına ikram ve konaklama tesisi, Zere Yaylası’na kamp alanı, Sazalanına macera parkı, Veliye seyir terası, Sivriye bunkolov evler yerleştireceğiz. Şehitliğin yolunu doğaya uygun şekilde yapacağız.
Mevzuat elverdiğince hiç kimseyi ruhsat konusunda yormayacağız. İlk Tonya’ya ev yapanın temel kazısını biz üstleneceğiz. Emeklilerden ruhsat parası almayacağız. Kastan Deresini sağlıklaştıracak, otoparkı yeniden düzenleyecek, lise caddesini ana yola bağlayacağız. Kooperatif yöntemiyle esnafı ezmeden, şehir girişine butik sanayi yapacağız. Karaağaçlı, Hoşarlı, iskenderli’ye çok amaçlı spor salonu yaptıracağız. Kalınçam, İskenderli, Hoşarlı, Sayraç’a halı saha yapacağız. İskenderli-Karaağaçlı-Hoşarlılı kardeşlerim düğünlerini çatır altında değil düğün salonunda yapacak. Mezarlıklar  sorununu Büyükşehir ile çözeceğiz.
Mezbaha lokantayı gençlik merkezine dönüştürecek, yüzme havuzu ekleyerek yaz okulu uygulamasını başlatacağız. Yürüyüş yolunun istimlak, tuvalet, mescit, acil müdahale yolu, şelale havzası özgürleştirme sorunlarını çözeceğiz. Ziplin ve müze eklemesiyle cazibesini artıracağız. Eğitim Tonya’nın olmazsa olmazıdır. Öncelikle yüksekokulun derslik ve yurt sorununu çözeceğiz. Sorumluluktan kaçmak için okul müdürünün cami bahçesinde tehdit edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.