CHP’den Lütfü Savaş’a ambargo!

Seçim videosundaki çarpıcı detay

CHP tarafından hazırlanıp kamuoyu ile paylaşılan seçim videosu, Hatay’da yaşanan büyük krizi bir kez daha gözler önüne serdi. Partili belediye başkanlarının yer aldığı görüntülerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a adeta ambargo uygulandı.

CHP’den Lütfü Savaş’a ambargo! Seçim videosundaki çarpıcı detay

CHP, yerel seçimlere yönelik olarak propaganda videosunu akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey'e kadar birçok ismin yer aldığı videoya Lütfü Savaş'ın dahil edilmediği görüldü. Kentsel dönüşüme karşı mücadelesiyle bilinen Savaş'ı geçtiğimiz haftalarda yeniden aday gösteren parti yönetimi, Hatay'daki büyük protesto sonrası endişeye kapılarak alternatif arayışına başlamıştı.

"SAVAŞ'I ADAYLIKTAN ÇEKEBİLİRİZ"
Yaşanan son gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in son açıklamaları bir kez daha gündeme geldi.

Videonun paylaşıldığı günün sabahında Lütfü Savaş'ın adaylıktan çekilebileceğini ilk kez dile getiren Özel, "PM'den aldığımız yetki aday çekme ve yeniden aday göstermeyi de içeriyor. Savaş'ın daha ilerisinde bir aday görürsek çekebiliriz. Bunu Lütfü Bey de anlayışla karşılar" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.