Selin Kabaklı’dan bomba itiraf! ‘İhanete uğramış bir anneyim…’

Ebru Gündeş'in yeni eşi Murat Özdemir'in eski karısı Selin Kabaklı’dan bomba itiraf! ‘İhanete uğramış bir anneyim…’

Magazin kulisleri bu olayı konuşuyor... Reza Zarrap ile evliliği Hadise yüzünden biten şarkıcı Ebru Gündeş ile kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir'in ilişkisinin yasak aşk olarak başladığı iddia edilmişti. Ancak Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir, Dubai'de evlendi. Ebru Gündeş'in düğünden görüntüleri sosyal medyada yayınlanmıştı. Ünlü şarkıcının düğün konvoyu da kameralara yansımıştı. Murat Osman Özdemir'le evliliği Temmuz 2023'te biten ve ihanete uğradığını öne süren Selin Kabaklı'nın yeni açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Ebru Gündeş evlendi! Yeni kocası Murat Osman Özdemir epey peşinden koşmuştu

ŞOKE EDEN MESAJ!

Selin Kabaklı, 'Söylemezsem Olmaz' programına davet edildi. Yayına katılmayan Kabaklı, dün yayınlanan programa gönderdiği mesajda çok konuşulacak ifadeler kullandı.

2023 yılının sonlarına doğru iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir ilişkiye yelken açan Ebru Gündeş, ilişkisini evlilikle taçlandırdı. 4. kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çiftinden düğün sonrası paylaşım yaparak evlilik iddialarını doğruladı. 

Ebru Gündeş evlendi! Yeni kocası Murat Osman Özdemir epey peşinden koşmuştu

İlk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapan Ebru Gündeş'in bu evliliği çok kısa sürmüş, ikili üç yıl sonra boşanmıştı. 49 yaşındaki sanatçı ikinci evliliğini 2002 yılında Ömer Durak ile yapmış ancak çift bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı.Ebru Gündeş üçüncü evliliğini ise 2010 yılında Reza Zarrab ile yapmış, ikilinin 15 Ekim 2011'de Alara adında bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

12 YAŞ FARK!
Başından üç evlilik geçen Ebru Gündeş'in, 2023'ün Aralık ayında 37 yaşındaki Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Çiftin arasındaki 12 yaş fark ise gündem olmuştu.

EŞİNDEN BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİ OLDULAR' İDDİASI
İki yıl önce arkadaş ortamında tanışan ve o dönem Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir'in eşinden boşanır boşanmaz Ebru Gündeş'e gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti.

DUBAİ'DE EVLENDİLER
Ebru Gündeş ile yazılım şirketi sahibi Murat Osman Özdemir, 2023'ün son günlerinde başlayan ilişkilerini Dubai'de resmileştirdi.
Nikâhı, Türkiye Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. Ebru Gündeş'in şahidi; Faruk Özbek, Murat Osman Özdemir'in şahidi ise Okan Küfeci oldu.

"HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER"
Ebru Gündeş ile Murat Osman Özdemir, nikâhlarının kıyılmasından sonra arkadaşlarıyla birlikte üstü açık otomobille şehir turu attı. Gündeş, duygularını; "Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" diyerek dile getirdi.

NİKAH ÖNCESİ KONVOYDA MUTLU ANLAR
Ayrıca nikahtan önce düğün konvoyunda çekilen görüntüler yayınlandı. Dubai sokaklarında çekilen görüntülerde, Gündeş'in üstü açık arabadan el salladığı görüldü.Damadın Temmuz 2023'te boşandığı Selin Kabaklı'nın "Ey Rabbim yol senin hiza senin, kul senin ceza senin" sözleri çok konuşuldu.

Ebru Gündeş evlendi! Yeni kocası Murat Osman Özdemir epey peşinden koşmuştu

SELİN KABAKLI'DAN YENİ AÇIKLAMA
2002 Best Model Güzeli olan 36 yaşındaki bir çocuk annesi, "Evliliğiniz sırasında eşiniz sizi Ebru Gündeş ile aldattı mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bu ilk ve son açıklamam. Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını ve yaşatılanı yaşamasın. Herkesin yolu açık olsun"

"YARALI BİR ANNE VE YARALI BİR KIZ ÇOCUĞU"

Selin Kabaklı, "Benim yayına çıkmaya ihtiyacım olsaydı, bunu iki yıl önce yapardım. Sizlerden ricam, şu anda yaralı bir anne ve beş yaşındaki yaralı bir kız çocuğunu unutmadan yorum yapmanız" açıklamasını yaptı.

"KONUŞURSAM YER YERİNDEN OYNAR"

Kabaklı, "Ben kandırılmış ve ihanete uğramış bir anneyim. Sessizliğimin tek sebebi kızımdır. Ben konuşursam yer yerinden oynar ama bunu yapmayacağım. Kızını düşünen ve koruyan bir anneyim. Kimsenin ahı kimsede kalmaz diyorum" yorumunda bulundu.Ebru Gündeş sosyal medyanın gündeminde... Ebru Gündeş yıllar sonra ortaya çıkan kız kardeşi görenleri adeta şoke etti! Ebru Gündeş'in kimsenin duymadığı bir kız kardeşi olduğu biliyor muydunuz?Remzi Gündeş'in, Ebru Gündeş'in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikten otuzlu yaşlarda bir kızının daha olduğunu duyanlar çok şaşırıyor.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlendi - 1

Ebru Gündeş'in Aslıhan Gündeş Akça adında bir kız kardeşi olduğunu biliyor musunuz?Ebru Gündeş kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça ile görüşmüyor.Aslıhan Gündeş Akça ablası Ebru Gündeş ile görüşmek istemiş, sosyal medya aracılığı ile Ebru Gündeş'e birçok mesaj atmış ama Ebru Gündeş kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça ile görüşmemiş mesajlarına da hiçbir zaman cevap vermemiş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.