Taciz Edildim!

Selen Görgüzel Çocuklar Duymasındaki Ferdi Akarnur ve Nihat Özcan ben taciz etti! Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel sosyal medyayı aktif kullanan kişilerden. Her söylediği her yaptığı gündem olan Görgüzel oyuncu Nihat Özcan'ın kendisini taciz açıkladığını söyleyerek yine gündem oldu.

Selen Görgüzel Çocuklar Duymasındaki Ferdi Akarnur ve Nihat Özcan ben taciz etti!

Selen Görgüzel yıllar önce yaşadığı tacizi anlattı. Sözleri gündem olan şarkıcı Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur ve yönetmen Nihat Özcan'ın kendisini taciz ettiğini söyledi. Selen Görgüzel'i taciz ettiği öne sürülen dizi oyuncusu Ferdi Akarnur'un o açıklaması yeniden gündem oldu.


Görgüzel, çocuklar duymasın dizisinde ki Nihat özcan ve yönetmen Ferdi Akarnur'un kendisini tazic ettiğini söylemesi sonrasında Ferdi Aarnur'un o açıklamısı yeniden gündemme bomba gibi düştü.dizi setinde taciz edildiğini söyleyen selen görgüzel açıklamaları gündem olunca sosyal medya hesabından kendisini taciz eden isimleri tek tek ifşa etti.

 selen görgüzel ferdi akarnur ve nihat özcan beni taciz etti

Görgüzel "Çok ağır ve travmatik bir şey yaşadım. 2009 yılıydı, oynadığım bir dizide hem yönetmeniydi işin hem de bir oyuncusu tarafından. Çok korkunç bir şey. Fiziksel tacize uğradım. İsimlerini vermeyeceğim. Mahkemeye vermiştim, kazandım. Sonra o dizi durduruldu." ifadelerini kullanan Selen Görgüzel bu kişilerin kim olduğunu açıkladı.

Yıllar önce setteki tacizi anlattı! "Göğüslerimi elleyip..." Akıllara Çocuklar Duymasın'daki o isim geldi.

Selen Görgüzel'in Yeni İmajı Görenleri Hayrete Düşürdü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.