CHP'li Özgür Özel, Trabzon'a geliyor! Trabzon'un son anket sonuçları açıklandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 20 Mart tarihinde Trabzon'a geliyor. Saat 12:00'de Meydan Parkı'nda yapılacak Halk Buluşması öncesinde, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, bir basın toplantısı düzenledi.

Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz'ın da katıldığı toplantıda Bak, "Bugün aslında Genel Başkanımız Özgür Özel'in 20 Mart Çarşamba günü bir halk buluşması olacak. Onu halkımıza duyurmak istedik. Partimiz olarak bildiğiniz gibi bu yerel seçimlere çok büyük önem veriyoruz. Bizler de CHP Örgütü olarak Trabzon'da değişimin, dönüşümün tüm adımlarını attık. Trabzon'da da bu dönüşümü sağlamak için yola çıktık. Trabzon, Türkiye siyasetinde çok önemli bir yere sahip. Buradaki sonuçların Türkiye siyasetinde çarpan etkisi yarattığını hepimiz biliyoruz. Bizler, bugüne kadar CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışını tüm Türkiye'ye yaymak için Trabzon'da meşale yaktık. 20 Mart Çarşamba günü Trabzon'da yapacağımız halk buluşmasına Trabzon halkının tamamını davet ediyoruz. Genel Başkanımız, burada önümüzdeki dönemlerle ilgili çok önemli açıklamalar yapacak. Halkımızı bilgilendirecek. Herkesi, saat 12:00'de Meydan Parkı Atatürk Alanı'nda Büyük Buluşmaya davet ediyorum," dedi.

Bak, Trabzon'da bu seçimde umutlu olduklarını ifade ederek, "Bizler sahadayız. CHP tarihinde Trabzon'da en yüksek oy oranına ulaşacağız. Buna yürekten inanıyorum. 13 gün kaldı, sandık başına gidilecek. Çok umutluyum. Artık bir değişimin, dönüşümün Trabzon'dan başlayacağını ve tüm Türkiye'de karşılık bulacağı yerel seçimi yapacağız. Umudumuz yüksek. CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışını, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu Başkanımızın yaptığı gibi, büyük başarılara imza atacağız. Halkımızın beklentilerini karşılayacağız," dedi.

Batmaz, Trabzon anket sonuçlarını açıkladı

Ortahisar İlçe Başkanı Batmaz ise, yaptırdıkları anketlerin sonuçlarını paylaşarak, "Bugün birileri asparagas Anket Sonuçları diye paylaşıyor. 7 Mart tarihi itibarıyla yaptırdığımız anket sonuçlarına göre, AK Parti'nin oy oranı %45.7'den %32.7'ye düştü. Bizim oy oranımız ise %26.3'ten %40.7'ye çıkmış. Kararsızlar dağıtıldıktan sonra oranlar, AK Parti için %59.4'ten %39.8'e, bizim için ise %34.1'den %49.4'e çıkıyor. Bizim yaptığımız ankete asparagas demenin alemi yok. Eğer ellerinde anket çalışması varsa, çıkıp açıklasınlar. Kaybettiklerini çok açık görüyorlar. Halk derin bir yoksulluk çekiyor ve bu halk, derin yoksulluğun hesabını soracak. Eğer 3 kilo fındığını satıp 1 kilo zeytin alamayan halkımız varsa, bunun hesabını soracak. Bize gelen duyumlar var. Adayımız ve seçim propagandamız doğrultusunda, farklı hesaplardan asparagas, kes-kopyala-yapıştır kara propaganda yapılacağı yönünde bazı haberler geliyor. Kimse buna tevessül etmemeli. Biz halkımıza emanetiz," dedi.

İl Başkanı Bak, Genel Başkan Özel'in Karadeniz programının 19'unda Artvin'de başlayıp, daha sonra Rize'ye gideceğini ifade etti. İftar programında veya iftar sonrasında Trabzon'a gelecek Özel, geceyi de Trabzon'da geçirecek. Bak, Özel'in 20'sinde ise programına Trabzon'da başlayıp, ardından komşu illere gideceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.