Yalıköy'e Müjde Verdi!

Trabzon'un başarılı Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanın Mustafa Aynacı , Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarıyla birlikte Yalıköy Mahallesine giderek vatandaşlarla sohbet etti.
639 KİLOMETRE YOL YAPTIK
Yalıköy’de yoğun bir ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Muhammet Balta vatandaşlara hitap etti,  gelen soruları cevapladı. Başkan Muhammet Balta, göreve başlarken vatandaşlarımız bizlerden en çok yol konusunda yaşanan sıkıntıları gidermemizi istiyordu; “639 kilometre beton ve asfalt yol yaptık. Yollarımızı 183 bin m³ sanat yapısı (taş duvar) inşa ederek destekledik. Büyük maliyetler ile ilçemizin tüm mahalle ana yollarını beton ve asfalt yaptık. Bozulan ve ihtiyaç duyulan ara yolların yapımı için de planlarımızı yaparak çalışmalarımızı bu plan dahilinde devam ettiriyoruz. Yayla yollarımızda asfalt, altyapı, genişleme ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdik.
ÜÇ BİN İNSANIMIZA İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ
​İkinci olarak ilçe halkımız, özellikle gençlerimizin, bayanlarımızın ve işsiz vatandaşlarımızın çalışabilmeleri için iş alanlarının altyapılarını oluşturma talepleri vardı. İşsizlik sorununu kökten çözecek bir yatırım olan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemiz faaliyete geçiyoruz. Üç bin vatandaşımıza istihdam olanağı sağlayacak olan 64 Sanayi Parselinin bulunduğu Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizde altyapı, yeni yol ve elektrik şebekesi yapım çalışmaları devam ediyor. Arsa tahsislerine başladık. İnşallah kısa bir zaman içerisinde ilçemize ve bölgemiz istihdamına büyük katkı sağlayacak olan bu büyük hizmeti hayata geçireceğiz.  
DOĞALGAZ GELİYOR  
Diğer bir önemli beklenti birisi doğalgazın ilçemize gelmesiydi. Çamlık Sahil Mahallemizde evlerimize bağlantılar devam ederken, Çarşı, Körez ve Cumhuriyet Mahallelerimizde altyapı çalışmaları sürüyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerimize üç ay içerisinde, ilçe merkezimizin tamamına yılsonuna kadar doğalgaz vermeyi planlıyoruz. Kemaliye Mahallemiz de çalışmalar başlayacak hemen ardından Büyükliman ve Hacıköy Mahallelerimiz ile devam ederek Yalıköy Mahallemize geleceğiz. İnşallah kısa bir zaman içerisinde Yalıköy Mahalle halkımızın beklediği doğalgazı getireceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiMHPVakfıkebir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.