EURO 2020​​​​​​​'ye puansız veda ettik!

İsviçre'ye yenilerek EURO 2020'ye puansız veda ettik! Büyük hayal kırıklığı...

EURO 2020 A Grubu’nun son maçında Bakü’de İsviçre ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı ve Avrupa Şampiyonası’na veda etti. Büyük umutlarla girilen turnuvada 3 grup maçını da galibiyet alamadan tamamlayan millilerin EURO 2020’deki ilk golünü İrfan Can Kahveci kaydetti. Ay-yıldızlıların grubundaki bir diğer maçta ise İtalya, Galler’i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

EURO 2020'nin A Grubu'nda İtalya, İsviçre ve Galler'e karşı mücadele eden ay-yıldızlılar, büyük umutlarla başlanan turnuvaya erken veda etti. İlk maçta İtalya'ya 3-0 mağlup olan milliler, grubun ikinci maçında Bakü'de Galler ile karşı karşıya geldi.Bu karşılaşmadan da gol bulamadan 2-0 mağlup olan Türkiye, grubun son maçında mucizeleri gerçekleştirmek için İsviçre karşısında sahaya çıktı.

En iyi 3'üncülük ihtimali için İsviçre'yi en az 2 farklı etmesi gereken milliler, İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu ve Avrupa Şampiyonası'na puansız veda etti. A Milliler, EURO 2020 A Grubu'nda -7 averaja sahip oldu. Ay-yıldızlıların turnuvadaki ilk ve tek golünü ise İrfan Can Kahveci kaydetti.A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2020 A Grubu'nda İtalya 9 puanla lider, Galler ise 4 puanla ikinci oldu. İki takım son 16'ya yükselirken, 4 puanlı İsviçre ise en iyi üçüncü olabilmek için diğer grup maçların sonuçlarını bekleyecek.

MERT MÜLDÜR YERE YIĞILDI

İsviçre maçının bitiş düdüğünün ardından büyük bir üzüntü yaşayan milli futbolcular, bir süre saha içerisinde kaldı. İsviçre karşısında takımın en etkili oyuncularından birisi olan Mert Müldür, son düdükle birlikte sahanın ortasına çöktü. Milli oyuncuyu İsviçreli futbolcular teselli etti.

 TÜRKİYE 1-3 İSVİÇRE

GOL | 6' Seferovic
GOL | 26' Shaqiri
GOOLLL! 62' İrfan Can
GOL | 68' Shaqiri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.