Evlilikten sonra dostluk da bitti!

Emina Jahovic eski eşi Mustafa Sandal hakkında açtı ağzını yumdu gözünü: Krizde olduğuna inanmıyorum!

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2008 yılında birlikteliklerini nikah masasına taşımıştı. Ancak çift, 10 yıllık evliliklerini 2018 yılında bitirdi. Yaman ve Yavuz adında iki oğulları olan Emina Jahovic ve Mustafa Sandal, boşansalar da sık sık çocukları için bir araya gelerek sanat camiasında örnek ebeveyn olarak gösteriliyordu. Ancak işler tersine döndü, dost olan ikilinin evliliklerinden sonra arkadaşlıkları da bitti. Pandemi nedeniyle maddi krizde olduğunu iddia eden ve nafakasını ödemediği konuşulan Mustafa Sandal, nafakanın düşürülmesi için eski eşine dava açmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili Sırp medyasına konuşan Emina Jahovic ise "Krizde olduğuna inanmıyorum. Mahkemede tüm kadınlar için savaşacağım" dedi.

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2008 yılında birlikteliklerini nikah masasına taşımıştı. Ancak çift, 10 yıllık evliliklerini 2018 yılında bitirdi.Yaman ve Yavuz adında iki oğulları olan Emina Jahovic ve Mustafa Sandal, boşansalar da sık sık çocukları için bir araya gelerek sanat camiasında örnek ebeveyn olarak gösteriliyordu.

Boşandıktan sonra 10 yılı aşkın süre dost kalan Emina Jahovic ile Mustafa Sandal'ın dostluğu, 'tamamen duygusal' nedenlerden bozuldu.Sırp şarkıcı, ünlü popçunun kendisine ödemeyi taahhüt ettiği nafakayı tam 26 ay boyunca vermediği iddiasıyla Musti hakkında icra takibi başlattı.Karşılıklı bıçakların çekildiği nafaka davasında son hamle, Mustafa Sandal'dan geldi. Popçunun "Pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşıyorum" diyerek aylık 25 bin TL olan nafakanın 10 ya da 15 bin TL'ye düşürülmesi için mahkemeye gideceği iddia edildi.

'TÜRK ADALETİNE GÜVENİM TAM'

Eski eşinin hamlesiyle ilgili ülkesi Sırbistan'daki gazetecilerle konuşan Emina Jahovic, rest çekti… Musti'nin kendisine 26 ay boyunca tek kuruş ödemediğini ve toplam nafaka borcunun 73 bin 580 euro yani yaklaşık 740 bin TL olduğunu söyleyen Emina, ekledi:

"Şu anda söylediği gibi krizde olmadığını biliyorum. Davamın sonuna kadar arkasındayım ve Türk adaletine güvenim tam. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Mahkemede sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan eşlerinden boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum."

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Sandal için "İki çocuğumun babası ve ömür boyu hayatımda olacak. Kendisi çok iyi bir baba" diyen Emina, Musti'nin son hamlesiyle küplere bindi.

ÇALIŞIR ONA DA BAKARIM!

Eski eşinin maddi kriz yaşadığına inanmadığını söyleyen Sırp şarkıcı, "Eğer gerçekten maddi bir krizdeyse ben çalışır ona da yardımcı olurum; ama buna inanmıyorum" sözleriyle de eski eşine sitem etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.