Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: ‘Bu devletimizin ayıbıdır’

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısı Ülker Stadı 1907 Tribünü'nde online olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda divan üyelerinin sorularını cevaplayan ve kendi görüşlerini belirten Ali Koç, “‘Yönetim yapacağını yaptı, başarı olmazsa hocanın ve takımın sorumluluğudur’ şeklinde düşünülüyor ama bu yanlış. Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Volkan Ballı’nın yapacaklarının yanı sıra Samandıra’daki hava, ödemelerin zamanında yapılabilmesi önemli. Başarı böyle gelir” ifadelerini kullandı.

5 yıl önce Rizespor maçı sonrası Fenerbahçe Futbol Takımı otobüsüne gerçekleştirilen silahlı saldırıya değinen Koç, “Bu sadece Fenerbahçe'ye yapılmış bir saldırı değildir. Türk sporuna yapılmış, Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılmış saldırıdır. Bu saldırıyı yapanlar emellerine, hedeflerine ulaşsalardı orada can kayıpları olsaydı yine mi bu şekilde davranılacaktı? Bu konu dünya çapında haber olacaktı. Bu konunun böyle sürüncemede kalması devletimizin ayıbıdır. Bizim düşüncemiz budur. 5 buçuk sene geçmiş bir arpa boyu yol alınmamıştır. Devlet kudretli ve güçlüdür bunu bulabilir. Bunların aydınlatılmaması bize yapılan ayıp değil Türkiye'ye yapılan ayıptır. Yetkililerden rica ediyoruz. Bu konu en kısa zamanda aydınlatılmalıdır. Aydınlatılmaması garip bir durumdur” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.