İrlandalı hırsızı kadın polisler yakaladı

Fatih Sultanahmet Tramvay Durağı’nda İrlandahırsız, ABD vatandaşı kadının cebinden 10 bin doları alıp kaçtı. Olay sırasında hırsızı takibe alan İstanbul Güven Timleri’nin kadın polisleri, İrlandalı hırsız Rolin Ruci’yi kıskıvrak yakaladı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi Son yılların en ilginç hırsız polis kovalamacası Sultanahmet Tramvay durağında yaşandı. Kuzey İrlanda uyruklu Rolin Ruci, tramvaya binmeye çalışan Afgan uyruklu ABD vatandaşı Wakıl Rosali’yi takibe aldı.

KADIN POLİSLER İRLANDALI HIRSIZI GÖZ TAKİBİNE ALDI

Güven Timleri’nde görev yapan 3 kadın sivil polis de şüpheli hareketleri üzerine Rolin Ruci’yi takibe aldı. Rolin Ruci, ABD’li kadının cebindeki içerisinde yaklaşık 10 bin dolar para olan zarfı alarak hızla kaçmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.