Jennifer Lopez Geceye Damgasını Vurdu

Jennifer Lopez Versace 2020 Koleksiyon Gösterisine Damgasını Vurdu

Milano Moda Haftası'nda, Versace İlkbahar/Yaz 2020 defilesine damga vurdu. 50 yaşındaki yıldız 19 yıl önce giydiği ikonik elbisenin bir benzeriyle defileye çıktı.

Jennifer Lopez Versace 2020 Koleksiyon Gösterisine Damgasını Vurdu

Ünlü marka Versace 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Milano Moda Haftası'nda tanıttı.



Defile için seçilen baş mankenler Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid, Irina Shayk gibi ünlü isimler yer alırken defile için finalde konukları bir sürpriz bekliyordu.




Jennifer Lopez’in 19 yıl önce Grammy Ödül Töreni’nde giydiği ikonik Versace elbise ile tekrar podyuma çıktı. Defilenin sonunda podyuma ikonik elbisenin farklı bir versiyonuyla çıkan Jennifer Lopez, konuklar tarafından çok beğenildi ve alkışlar ile karşılandı.



Donatella Versace ile finalde poz veren 50 yaşındaki ünlü şarkıcı fit vücudu ile adeta mankenlere taş çıkardı.
Gösteri dünyasının tarihe geçen elbiselerinden olan yeşil elbiseyi anımsatan kıyafetle İtalya Moda Haftası'nda poyumda gündem oldu.



Lopez defileden sonra ise Donatella Versace de Lopez ile birlikte seyircilere selam verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 4 yıl önce

MaşAllah taş gibi hatun.

banner63

banner105