O TERÖRİST VEKİLİN AĞABEYİ ÇIKTI

Erbil'deki hain saldırıyı düzenleyen Mazlum Dağ HDP milletvekili Dersim Dağ'ın ağabeyi çıktı

Erbil'de diplomatımızı şehit eden teröristlerden birinin Diyarbakırlı Mazlum Dağ olduğu belirlendi. ​Teröristin, Türkler'i takibe aldığı tespit edildi. Üstelik o isim, HDP'li milletvekili Dersim Dağ'ın ağabeyiydi! Kuzey Irak'ın ​Erbil kentinde şehit edilen Osman Köse'nin katili belirlendi. Tetikçinin, PKK'lı terörist  Mazlum Dağ (27) olduğu bildirildi. İki kardeşi daha dağ kadrosunda yer alan katilin, şehir yapılanmasından olduğu ifade edildi. Mazlum Dağ, HDP'li vekil Dersim Dağ'ın ağabeyi...




DİPLOMAT OSMAN KÖSE'Yİ ŞEHİT EDEN TERÖRiST MAZLUM DAĞ

İŞTE O KALLEŞ
KUZEY Irak'ta terör yuvaları yerle bir edilirken, Erbil'de Türk diplomatı şehit eden katil deşifre edildi. Erbil Başkonsolosluğu'nda görevli Türk diplomat Osman Köse, 17 Temmuz'da restoranda yemek yerken şehit edildi. Olayda 2 Iraklı da can verdi. Diplomatımızı şehit ettikten sonra kaçan saldırganlar ise güvenlik kameralarınca görüntülendi. Soruşturma kapsamında 61 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Diplomatımızı şehit eden biri kadın 3 saldırgandan birinin Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Mazlum Dağ (27) olduğu belirlendi. Teröristin, 2014'ten beri PKK ile yakın bağlantıları olduğu tespit edildi. 2014'de Diyarbakır'dan Erbil'e giden Dağ'ın Mahmur kampındaki teröristlerle irtibatlı olduğu öğrenildi. Dağ'ın Türk işadamı ve diplomatların gittiği Türk restoranlarında çalıştığı, Türkler'i takip ettiği ve müşterileri dinlediği için işine son verildiği bildirildi. PKK'nın kent yapılanması içinde olduğu kaydedilen terörist Dağ'ın, HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ'ın ağabeyi olduğu belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adin vuran 3 yıl önce

Osman köse gibileri siranizi bekleyin.

banner63

banner105