ÖLÜME KULAÇ ATTI

TRABZON’UN Sürmene ilçesinde 21 yaşındaki Afgan genci dalgalı sular arasında boğularak can verdi. Edinilen bilgilere göre olay dün 18.00-18.30 saatleri arasında meydana geldi. Sürmene’de çay fabrikasında mevsimlik olarak çalışan ve isminin Faatullah (21) olduğu öğrenilen  Afgan genci, arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize girdi. Sürmene Orta Mahalle mevkisi karşısındaki kumsalda yüzen 5 Afganistanlı gençten Faatullah, bir süre sonra dalgalı sularda çırpınmaya başladı.

DALGALAR KIYIYA VURDU

Yüzmeyi tam olarak bilmediği öğrenilen Faatullah, belli bir süre sonra çırpınmaya başlayınca arkadaşları Faatullah’a can simidi attı ancak Afgan gencinin dalgalı sularda gözden kaybolduğu ifade edildi. Diğer arkadaşları da tam yüzmeyi bilmediği için Faatullah’a müdahale edemezken olay yerine gelen Sürmene Arama Kurtarma (SÜR-AK), Sahil Güvenlik ve Polis ekipleri 21 yaşındaki Afganistanlıyı kıyıya vurmuş bir şekilde buldu.

KIYIDAN UZAKLAŞAYIN

Olay yerine hemen 112 acil müdahale ekipleri çağrılırken, hastaneye kaldırılan 21 yaşındaki gencin vefat ettiği belirtildi. Öte yandan SÜR-AK Başkanı Ahmet Cerrah, yaz aylarında Sürmene’de boğulma olaylarının çok olduğunu özellikle ailelerin küçük yaştaki çocuklarına sahip çıkmalarını istedi. Cerrah, “Bu olayların yaşanması hepimizi çok üzüyor. Geçtiğimiz senelerde de onlarca boğulma olayı yaşadık. Yüzme bilmeyen arkadaşlarımız dalgalı sularda denize girmesin ve kıyıdan uzaklaşmasın” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ölümDenizAFGAN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.