Oyuncu Pınar Altuğ'u çıldırtan soru!

Pınar Altuğ'dan "Aldatan kadın mısınız?" sorusuna sert yanıt!

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Özel hayatı ile her zaman merak edilen isimlerden olan Pınar Altuğ'un sinirlendiği anlar dikkat çekti. Pınar Altuğ, Jülide Ateş’in 40 programında kendisini yöneltilen soruları yanıtladı. Özel hayatı ve oyunculuk kariyeri ile ilgili sorulara yanıt veren Pınar Altuğ’un bazı açıklamaları sosyal medyada olay oldu. Pınar Altuğ'un özellikle "Aldatan kadın mısınız?" sorusuna verdiği sert yanıt çok konuşuldu. İşte son dakika olarak geçen Pınar Altuğ'un çarpıcı açıklamaları...

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Kendisinden yaşça küçük Yağmur Atacan'la 2008 senesinde evlenen ve bu evlilikten Su Atacan isminde bir çocuğu bulunan Pınar Altuğ, 40 isimli programa konuk oldu. Sunucu Jülide Ateş'in sorularını yanıtlayan Pınar Altuğ, programda özel açıklamalarda bulundu.

"ALDATAN KADIN MISIN?"

Pınar Altuğ Atacan, program sunucusunun "Aldatan kadın mısınız?" sorusuna çok sert yanıt verdi. Altuğ, "Sana ne ya da kime ne! İlk kocamla evlenirken 'Seviyor musun?' diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Hayatımın hiçbir döneminde özel hayatımla ilgili konuşmadım. Ben birinin yuvasını bozmadım. Ben kendi evliliğimi bitirdim. Geriye dönüp bunları konuşmak çok saçma" ifadelerini kullandı.

"BOŞANMA KARARINI DİZİDEYKEN ALDIM"

Pınar Altuğ'u kızdıran yorum! 'Azıcık edep!'

"Pınar Altuğ dipten nasıl çıktı?" sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu "Ben Çocuklar Duymasın dizisinden oynarken boşanma kararı aldım. Bu kararı bilen Birol Güven vardı. Ben Birol'a 'Böyle bir karar aldım. Rolüme zarar verebilir istersen gidebilirim' dedim. O da 'Saçmalama böyle bir şey olabilir mi?' dedi. Öyle bir şey oldu ki biz sonradan el sıkıştık ve gittik. Kendim istedim. Bir şeyler olunca 'Ben gidiyorum' dedim. O da 'Tamam' dedi" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Pınar Altuğ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.