Serra Yılmaz şimdi evinden çıkamaz halde

Türk halkının milli ve manevi değerleri ile sorunlu tiyatrocu Serra Yılmaz'ı koronavirüs korkusu sardı.

Geçtiğimiz yıllarda kendisine sorulan 'Türk olmak nasıl bir duygu' sorusuna 'Türk olmak benim suçum değil' şeklinde cevap veren ve İtalya'ya taşınan Yılmaz, koronavirüs nedeniyle Türkiye'ye alınma talebinde bulunmuştu.

"İzole bir biçimde yaşıyorum"

Yılmaz, son olarak sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı: "İtalya’da salgın biz oyunumuzun turnesindeyken başladı. Ben gayet iyiyim ama izole bir biçimde yaşıyorum. Hepinizin yaptığı ve yapması gerektiği gibi. Birtakım mesajlar geliyor, ‘İtalya’da durum nasıl aç mısınız’ diye. Hayır, aç değiliz. Marketler, eczaneler, bankalar açık ama zorunlu olmadığı sürece dışarı çıkmıyoruz. Ve her evden bir kişi çıkıyor. Size uyarım tüm talimatlara uyun. Ellerinizi sık sık yıkayın. Bu hep sizin hem de çevrenizdekiler için çok çok önemli."

Anahtar Kelimeler:
TürkEczaneSerraSık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.