Sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu da devam edecek

15 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu da devam edecek

İçişleri Bakanlığı'nın son dakika açıklamasına göre 14 büyükşehir ve Zonguldak'ta 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.

İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada:

"14 büyükşehir ve Zonguldak'ta 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır." "Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde 29 Mayıs Cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 23.00'e kadar faaliyetlerine devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

BAYRAMDAN ÖNCE 15 İLDE YASAK UYGULANMIŞTI

İçişleri Bakanlığı'nın yayınlayacağı genelgeyle Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak'ta hafta sonu uygulanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.