Sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklama

İçişleri Bakanlığı'ndan sokağa çıkma yasağıyla ilgili son dakika açıklama

İçişleri Bakanlığı 15 Mayıs tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağıyla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada; "15 Mayıs saat 00.00 ile 19 Mayıs saat 21.00 arasında karara uymayan 28 bin 256 kişiye adli ya da idari işlem uygulanmıştır." denildi. 15 Mayıs ile 19 Mayıs arasında ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "15 Mayıs saat 00.00 ile 19 Mayıs saat 21.00 arasında karara uymayan 28 bin 256 kişiye adli ya da idari işlem uygulanmıştır." denildi.

"62 İL VE 368 YERLEŞİM YERİNDE İSE KARANTİNA KARARI KALDIRILMIŞTIR"

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada ayrınca "31 ilimizdeki 75 yerleşim yerinde karantina tedbirleri uygulanmaktadır. 62 il ve 368 yerleşim yerinde ise karantina kararı kaldırılmıştır." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.