Türkiye'de corona virüsü ölü ve vaka sayısı kaç oldu?

Bakan Koca açıkladı! 11 Nisan Türkiye'de corona virüsü ölü ve vaka sayısı kaç oldu? 

Corona virüsü salgını ile ilgili dünyadan ve Türkiye'den güncel rakamlar gelmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca coronavirüs vaka ve ölü sayılarını duyurdu.Bakan Koca, her gün gerek sosyal medya hesabından gerek canlı yayında Türkiye'deki corona virüsü vaka sayısı, ölü sayısı, entübe hasta sayısı ve iyileşen hasta sayısını duyuruyor. 11 Nisan Türkiye’de corona virüsü vaka ve ölü sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığının sitesinde günlük olarak paylaşılan bilgilerde Türkiye'deki bugünkü coronavirüs test, vaka ve ölüm sayıları belli oldu. Bakan Koca'nın son dakika açıklamasına göre 11 Nisan 2020 tarihine ait sayılar şöyle; test sayısı 33.170, vaka sayısı 5138, ölü sayısı 95 . İşte Türkiye'deki corona virüsünde son dakika bilgileri

Dünyaya hızla yayılan corona virüsü salgını ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ülkemizde de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de corona virüsü vaka ve ölü sayısını güncel bilgilerle kamuoyuna duyuruyor. Küresel pandemide enfekte sayısı 1.7 milyona yükseldiği salgın ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan corona virüsü açıklamaları yakından takip ediliyor. Türkiye'de coronavirüs tedbirleri kapsamında dün gece itibariyle 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Peki 11 Nisan Türkiye'de corona virüsü vaka ve ölü sayısı kaç oldu? Haberimizin içerisinden Fahrettin Koca'nın paylaştığı anlık corona virüsü haritasına ulaşabilir, vaka ve ölü sayısına ilişkin son dakika açıklamalarına ulaşabilirsiniz.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da her gün olduğu gibi bugünkü coronavirüs test, vaka, ölüm ve iyileşen hasta sayısını açıkladı.

İşte o rakamlar;

SON DAKİKA: 11 Nisan 2020 TARİHİNE AİT CORONAVİRÜS RAKAMLARI

Test sayısı: 33.170

Vaka sayısı: 5138

Vefat eden hasta sayısı: 95

İyileşen hasta sayısı: 542

TÜRKİYE'DE CORONA VİRÜSÜ ÖLÜ VE VAKA SAYISI KAÇ OLDU? (11 NİSAN 2020)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün yapılan 33 bin 170 koronavirüs testinden 5 bin 138'sinin pozitif çıktığını, 95 hastanın yaşamını yitirdiğini, toplam can kaybının 1.101'e yükseldiğini bildirdi.

Bakan Koca, 11 Nisan Türkiye corona virüsü tablosunda; 33 bin 170 koronavirüs testinden 5 bin 138'sinin pozitif çıktığını, 95 hastanın yaşamını yitirdiğini, 542 hastanın da iyileştiğini söyledi. Bakan Koca, toplam test sayısının 340 bin 380, toplam vaka sayısının 52 bin 167, toplam yoğun bakım hasta sayısının bin 626, toplam entübe sayısının bin 21, toplam iyileşen hasta sayısının 2.965 olduğunu bildirdi.

BAKAN KOCA'DAN CORONAVİRÜSLE MÜCADELE AÇIKLAMASI

Bakan Koca şu açıkalmayı yaptı: Vaka sayımız, test sayısındaki artışla birlikte, öngörülebilir düzeyde artıyor. Bu artış, yoğun bakım sayısında gerçekleşmiyor. Tanıda daha hızlıyız, tedavi erken başlıyor. Türkiye tedavide ciddi başarı gösteriyor. Asıl başarı virüsten korunabilmekte.

Resmi Twitter'da görüntüle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.