Bakanlar Soylu ve Kurum 60 hanenin yandığı Dereiçi köyünde

Artvin'deki yangında 193 bağımsız bölümde hasar tespit ettik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın sonucu enkaza dönen Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde incelemelerde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Artvin Yusufeli'nde gerçekleşen yangınla ilgili, "İlk hasar tespit çalışmalarına göre 52'si konut, diğerleri de ahır, samanlık, dükkan ve okula ait bir eklenti olmak üzere 193 bağımsız bölümde hasar tespit ettik." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın sonucu enkaza dönen Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde incelemelerde bulundu.Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Artvin Yusufeli'nde gerçekleşen yangınla ilgili, "İlk hasar tespit çalışmalarına göre 52'si konut, diğerleri de ahır, samanlık, dükkan ve okula ait bir eklenti olmak üzere 193 bağımsız bölümde hasar tespit ettik." dedi.

ARTVİN'DEKİ YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARA 1,5 MİLYON LİRA KAYNAK

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Artvin'deki yangından etkilenen vatandaşlara 1,5 milyon lira kaynak aktarıldığını bildirdi.

Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 1,5 milyon lira kaynak aktardık." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.