YAŞANANLAR VANDALLIK

Gümüşhane'de, 12 bin yıllık Dipsiz Göl yasal izinle yapılan kazı tamamlandıktan sonra göl yatağı kumla dolduruldu. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilgililerin görevden alındığını ve soruşturma başlatıldığını açıklamasının ardından İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yaşananlar hakkında “Vandallık” yorumunda bulundu.

AĞIRALOĞLU’NDAN SERT SÖZLER

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Dipsiz Gölde yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak yaşananları sert biçimde eleştirdi. Ağıralioğlu, 12000 yıllık Dipsiz Göl'ü define aramak için bu hâle getirmek, "Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz" bir vandallıktır. Eyvahlar olsun! Şu melânet, "Su Medeniyeti"nin torunlarına yakışır mı? Bu vahşeti yapanları açığa almak yetmez, dahli olanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.