Ünlü Sanatçı Korkuttu

Nurgül Yeşilçay korkuttu!

 ‘Son Nefesime Kadar’ isimli diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Nurgül Yeşilçay, ağaca çarparak durabildi.

Dizide bir polisi canlandıran 45 yaşındaki oyuncunun, sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken, araçta fren yerine gaza bastığı öne sürüldü.

İddiaya göre, rol arkadaşına arkadan hafif bir şekilde çarpan Nurgül Yeşilçay, daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ünlü isim, bir ağaca çarptı.   

Bir çocuk annesi oyuncunun kaza sonrası dudağı patlarken, araçtaki kameraman da kafasını kamerasına çarptı.İkili, sete çağırılan ambulansla hastaneye götürülerek, bir süre müşahede altında tutuldu.

Nurgül ;Yeşilçay ise yaşanılan olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.