8 MART GÜNÜ 3 KADINA ŞİDDET

Dünya kadınlar gününde şiddet gören 3 kadın, polise sığındı 

Trabzon’da 8 Mart Dünya Kadınlar gününde 3 kadın erkek şiddeti maruz kaldı. Şiddete maruz kalan kadınlar polise sığındı ve koruma talebinde bulundu. Kadınlardan ikisine koruma verilmesine karar verilirken, bir kadına koruma verilmesine yer olmadığı yönünde karar çıktığı öğrenildi. 

SEVGİLİSİNİ ARAÇ İÇİNDE DÖVDÜ 

Avrasya Üniversitesi öğrencisi A.Ç., iki yıldır erkek arkadaşı olan ve KTÜ’de eğitim gören F. Y. ile tartıştı. Kendisini aldatıldığını düşünen F.Y. genç kızı araç içerisinde yumruklayarak dövdü. Hastaneye giderek rapor alan genç kız F.Y.’den şikayetçi oldu. A.Ç., F.Y. için  30 gün süreyle uzaklaştırma aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

ERKEK ARKADAŞINI ŞİKAYET ETTİ 

Trabzon’da erkek arkadaşın terk eden genç kız, tehdit mesajları aldığı için polise sığındı. 10 yıldır tanıdığı olan ve 9 aydır sevgilisi olduğu ortaya çıkan F.D.’yi bir başka kızla gören S.G.,  sevgilinse ‘bir daha ne ölüme ne dirime’ diye haber gönderdi. Bunun ardından S.G., bir başka erkek arkadaşıyla görüşmeye başladı. Bu durum öğrenen F.D., genç kızın cep telefonuna tehdit içerikli mesajlar gönderdi. Mesajları gören S.G. polise giderek suç duyurusu yaptı. F.D.’ye 30 gün uzaklaştırma verilirken, olayla ilgili soruşturma başladı. 

HAFİYE GİBİ KADIN

Trabzon’da ara ara eşini arayan kadından rahatsız olan S.S., eşine kimin aradığını sordu. Her seferinde arkadaşım karşılığı alan genç kadın eşinin cebinde market alış veriş fişi buldu. S.S. adlı kadın, eşine alış verişi kime yaptığını sordu. Eşinin ‘şirkete yaptım’ sözü üzerine, şüphelenen kadın alış veriş merkezine giderek güvenlik kameralarını inceleme talebinde bulundu. Kameraları izleyen kadın, eşini bir kadınla alış veriş yaptığını gördü. Eve dönen genç kadın, eşine alış veriş yaptığı kadının kim olduğu sordu. Şirketten arkadaşla cevabını alan genç kadın, eşiyle alış veriş yapan kadını kimliğin tespit etti. S.S., F.K. adlı kadının eşiyle aynı işyerinde çatıştığını belirledi. S.S.,  F.K.’ya sosyal medya hesabından mesaj gönderdi ve evine gitti. F.K. ise S.S. ve eşinden şikayetçi oldu. Bu arada ifade veren koca ise genç kadının kendisine büyü yaptığını söylediği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
KararSosyalşiddetMart
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.