AKSOY AİLESİ LİSELİLERLE BULUŞTU

 Trabzon’un Köprübaşı İlçesinin sevilen simalarından Aslan Aksoy’un, Trabzon Lisesinden mezun olan ve her biri devleti en üst düzey temsil eden 7 evladı, mezun oldukları okulda gençlerle buluştu.  ‘8 kardeş Trabzon Liseliler Aksoy Ailesi’ buluşmasına katılan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy başta olmak üzere Aksoy ailesinin Trabzon Lisesi’nden mezun olan 7 kardeş liseli gençlerle hayat tecrübelerini paylaştı. 

Açılış konuşmasını yapan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, “Aksoy ailesinin Trabzon lisesinden mezun olan fertleri olarak sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. 10 kardeşiz. En büyük abimiz Trabzon Lisesinde okurken elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Diğer 7 kardeşimiz buradan mezun oldu.  Biz Köprübaşı'lıyız. Bizim dönemimizde ilçemizde sadece ilk okul vardı, orta okul ve lise yoktu. Trabzon Lisesi eğitim-öğretime devam ederken diğer kardeşimiz Zafer Aksoy Anadolu Lisesini bitirdi ve doktor olarak Fatih Devlet Hastanesinde görev yapıyor.  Değerli babamız bizleri eğitim ve öğretim konusunda sıkı takip etti. Üniversitede bile bizleri takip eden anlayışla eğitimimizi takip etti. Babamızın eğitim alanında herkese mümkün olduğunca gayreti olmuştur. Annemizin da bizim yetişmemizde büyük katkısı var. Annemizi de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 Aksoy ailesinin büyük abisi Halil Aksoy, “Böyle bir fırsatı bize tanıdığınız için çok teşekkür ediyoruz. Trabzon Lisesi büyük bir değerdir, markadır, şampiyondur.  >>>> Başarısı kupalarla karşınızda  duruyor. Bizim dönemimizde bölgemizin tek lisesiydi. Burası bizim yaşam alanımızdı. Parasız yatılı okuyarak devletimizin imkânlarından faydalandık. Bir çok şeyle ilk burada tanıştık” diye konuştu. Adından ailenin diğer fertleri hayat tecrübelerini öğrencilerle paylaştı ve toplu fotoğraf çektirdi.BAHATTİN BAŞTÜRK

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.