Aslan Aksoy, hayatını kaybetti!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un babası Seyfettin Aslan Aksoy, dün gece hayatını kaybetti. Geçtiğimiz aylarda evinde düşerek sol kalça kemiğini kıran Aksoy'un, uzun süredir şeker rahatsızlığından tedavi gördüğü kaydedildi.

ÇOCUKLARI TÜRKİYE'DE ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNUYOR

Seyfettin Aslan Aksoy’un, çocukları  Trabzon ve Türkiye’de önemli görevlerde bulunuyor. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Seyfettin Aslan Aksoy’un oğlu Fatih Aksoy’un Trabzon İstinaf Mahkemesinde Daire Başkanı, kızları Hasibe Usta’nın KTÜ’de iç denetçi, Zehra İmamoğlu’nun ise Aile Bakanlığında Daire Başkanı, yine oğulları Hasan Salih Aksoy’un Jeoloji Mühendisi, Halil Aksoy’un Telekom Müdürlüğünden emekli olduğu, Hamit Zafer Aksoy’un doktor, Yavuz Aksoy’un avukat, Nusret Baba Aksoy’un da terzi olduğu belirtildi. 

ÇARŞAMBA GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Hayatını kaybeden baba Seyfettin Aslan Aksoy’un Çarşamba günü saat 13:00’da Trabzon’un Köprübaşı İlçesinde buluna aile kabristanlığında toprağa verileceği kaydedildi. 

YILIN AİLESİ SEÇİLMİŞLERDİ

Seyfettin Aslan Aksoy ve eşi Hatice Aksoy 2008 de “Yılın Ailesi” seçilmiş olup ödülünü o dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’dan almıştı.

SEYFETTİN ASLAN AKSOY KİMDİR?

Seyfettin Aslan Aksoy; terzilik, kitapçılık, hırdavatçılık, kesercilik olmak üzere uzun yıllar esnaflık yaptı. Köprübaşı aşığı olan ilçe olmasında, yatırımların gelmesinde, büyüyüp gelişmesinde adının duyurulmasında büyük emekleri olan Seyfettin Aslan Aksoy; Belediye Başkan Vekilliği, Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği, ANAP İlçe Başkanlığı, DYP İlçe Başkanlığı, Sürmene K.Sanayi Sitesi Başkanlığı, Ortaokul ve Lise Yaptırma Dernek Başkanlığı, Kızılay İlçe Başkanlığı gibi görevleri yürüttü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.