Babası AK Parti'de kendi DEVA Partisi'nde

DEVA Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanı Gökhan Onur oldu. Gökhan Onur'un babası AK Partili Nusret Onur, Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi görevinde bulunuyor. Gökhan Onur'un amcası Kaptan Onur ise Yavuz Selim Vakfı Başkanı olduğu öğrenildi. Yaşanan bu gelişme üzerine AK Parti karıştı.Parti içerisinde Nusret Onur'a yönelik büyük tepki olduğı ileri sürüldü.

DEVA Partisi'nin Trabzon İl Başkanı belli oldu. DEVA Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanı Gökhan Onur oldu. Gökhan Onur'a belgesini Parti Başkanı Ali Babacan verdi. Partiden yapılan açıklamada "DEVA Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanı Gökhan Onur’u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı. İl Başkanının yanında  kurucu heyet olarak 3 kurucu isim açıklandı.  Bu isimler, İyi Parti Ortahisar eski ilçe başkan yardımcısı Beytullah Kudu, İşadamı Kubilay Çiçek ve Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Balcı.

Gökhan Onur kimdir? 1983 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Trabzon’da tamamladı. Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü’nden 2008’de mezun oldu. 2008-2009 yılları arasında San Diego State Üniversitesi’nde altı aylık Gmat programına katıldı. 2009-2011 yılları arasında California State Berkeley Üniversitesi’nde Uluslararası Finans ve Portföy Yönetimi olmak üzere iki ayrı sertifika programına katıldı. 2011-2012 yılları arasında San Fransisco Golden Gate Üniversitesi’nde Finans Yüksek Lisansı’nı tamamladı. Portföy Yönetimi üzerine hazırladığı tez ile mezun oldu. 2012’den günümüze gıda ve tütün sektörlerinde hizmet veren aile şirketinde dördüncü kuşak olarak Genel Müdürlük görevini yerine getirmektedir. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Fransızca bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105