BİR BOTLA GÖNÜLLERİ ISITTILAR

Trabzon Gönüllüler Derneği’nin “Bu kış sizin de bir gönül bağınız olsun” kampanyası sona erdi. Dernek yöneticileri ve gönüllüleri Yomra ilçesine bağlı köy okullarında okuyan okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine botlarını tek tek hediye ederek giydirdi.

KAMPANYA SOSYAL MEDYADA BAŞLADI

İki hafta önce sosyal medya üzerinden Trabzon Gönüllüler Derneği’nin başlattığı “Bu kış sizin de bir gönül bağınız olsun” kampanyasına büyük ilgi geldi. Hedeflerine sosyal medya aracılığıyla hızlıca kavuştuklarını belirten Dernek Başkanı Muharrem Sağlam, “Trabzon Valiliği ve Trabzon Dernekler Müdürlüğü’nün izni ve denetimi ile gerçekleştirdiğimiz kampanyamız, köy okullarında kar yağışının etkili olmasından önce sonuca ulaşarak, özellikle de karne tatile öncesine denk gelerek daha da anlam kazandı. Bağışçılarımızın muazzam bir ilgisi vardı, hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Her bir kuruşu çok kıymetli olan bağışları ile onlar adına çocuklarımıza karne hediyesi vermiş olduk. Onların selamlarını ilettik yavrularımıza, onlar için sarıldık. Çocuklarımızın her tebessümü bağışçılarımız ve gönüllülerimiz için Allah katında rıza sebebi olacaktır diye düşünüyorum. Biz de vesile olduğumuz için tarifsiz bir mutluluk içindeyiz.” dedi. Trabzon Gönüllüler Derneği’nin ilk bağış kampanyası olan “Bu kış sizin de bir gönül bağınız olsun - Köy okullarına bot kampanyası” ilk etapta Yomra ilçesinde hayata geçirildi. Kaşüstü, Özdil, Oymalı ve Çamlıyurt mahallelerindeki okulları ziyaret ettiklerini söyleyen Dernek Başkanı Sağlam, ilerleyen zamanlarda Trabzon’un farklı ilçelerinde farklı ihtiyaçlar için de çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
IlkokulGönülOymalıtepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.