Bitiriciler....

Trabzonspor’un Pazar günü deplasmanda Galatasaray’la oynayacağı karşılaşmada gözler forvet hattında. Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan ve Trabzonspor’un 4-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada takımının 4.golünü kaydeden Caleb Ekuban ile geçtiğimiz hafta Ankaragücü filelerini havalandıran Rodallega bu maçta da şüphesiz en çok beklenti duyulan isimleri…

Bordo-mavililerin sezon başında İngiltere’nin Leeds United takımından satın alma opsiyonu ile kiraladığı forvet oyuncusu özellikle oyuna dahil olduğu karşılaşmaların ikinci yarısında attığı gollerle dikkat çekmiş ve taraftarın da büyük sevgisini kazanmıştı. Galatasaray ile oynanan ilk yarıdaki maçta da karşılaşmanın son bölümünde oyuna giren Ganali golcü 90+3’te attığı golle de takımına katkı sağlamıştı.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’un Ankaragücü’nü 1-0 yendiği karşılaşmanın golünü atan Kolombiyalı golcü oyuncu Hugo Rodallega ise Galatasaray karşısında da Teknik Direktör Ünal Karaman’ın en büyük kozlarından olacak. Golcü oyuncu Karaman’ın tercihi doğrultusunda Ekuban ile bu maçta bordo-mavililerin en büyük gol umudu olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.