Böbrek hastası olan liseli genç kızın imdadına dedesi yetişti

Trabzon’un Düzköy ilçesinde yaşanan lise 3. Sınıf öğrencisi Özlem Travaci’nin böbrek feryadına dedesi koştu. Akçaabat’ta yıllardır saatçilik yapan Mehmet Travaci böbreklerinden birini torunu Özlem’e bağışladı. Antalya’da bir hastanede nakil gerçekleşirken, ameliyatın başarılı sonuçlandığı kaydedildi. Dede Mehmet Travaci, “Torunumla tatildeyiz. Döneceğiz inşallah.” dedi.

Trabzon’un Düzköy ilçesi Taşoçağı Mahallesinden olan Mehmet Travacı torununa canından can kattı, yeniden hayata tutunmasını sağladı.

Akçaabat’ta yıllardır saatçilik yapan Mehmet Travacı, Düzköy Nazım Kayhan Çok Programlı Lisesi 3. Sınıfından okuyan torunu Özlem Travaci’nin rahatsızlığını öğrenince hiç düşünmeden duymadan hemen Antalya’nın yolunu tuttu. Yapılan testler olumlu sonuçlanırken dede Mehmet Travaci, özel bir hastanede böbreğini Özlem’e bağışladı. Nakil ameliyatının başarıyla sonuçlandığı kaydedilirken torununa böbreğini vererek onu yeniden mutlu kılan dede Mehmet Travaci, “Torunumla tatildeyiz, döneceğiz inşallah.” dedi. Bir süre kontrol altında kalacak olan torun ve dede yakın zamanda memlekete dönecekleri günün özlemini çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.