Devletin arkasındayız

İDLİB’TE hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimizin acısını yüreklerinde hisseden Trabzon Şehit Aileleri ve Emniyet Şehit Aileleri dernekleri, devlete tam destek vererek “vatanımız sağ olsun” mesajı verdi. Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Karaca, “İçimiz kan ağlıyor. Devletimiz güçlüdür. Vatanımız sağ olsun.” derken Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Songül Erdem, “Devletimizin arkasında duracağız. Türkiye tek, başka ülkemiz yok.” dedi. İdlib’te hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimizin acısını yüreklerinde hisseden Trabzon Şehit Aileleri ve Emniyet Şehit Aileleri dernekleri, devlete tam destek vererek “vatanımız sağ olsun” mesajı verdi. Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Karaca, “İçimiz kan ağlıyor. Ne ilk ne de son olacak. Değerli topraklarımızın bedelini ödüyoruz. Devletimiz güçlüdür. Vatanımız sağ olsun.” derken Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Songül Erdem, “Devletimizin arkasında duracağız. Türkiye tek, başka ülkemiz yok.” dedi.

TOPRAKLARIMIZ DEĞERLİ, BEDELİNİ ÖDÜYORUZ

İçlerinin kan ağladığını anlatan Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Karaca, “İçimiz kan ağlıyor. Biz bu acıyı daha önce yaşayan aileler olarak neyin ne olduğunu biliyoruz. Bazıları ‘Suriye’de ne işimiz var?’ diye soruyor. Sonuçta devletimiz bir karar vermiş. Bize de bu saatten sonra onların arkasında durmamız düşüyor. Emperyalist güçlerin oyununa geldik. Ama inşallah sonu iyi olur. Sonuçta sınırımızı korumak amacıyla gidildiği söyleniyor. Şehitlerimiz geliyor. Ne ilk ne de son olacak. Çünkü bizim topraklarımız değerli. Değerli topraklarımızın da bedelini ödüyoruz. Bu topraklarda yaşıyoruz. Topraklarımızı da korumak için kan dökmemiz gerekiyor. Acımız haddinden fazla oluyor. Ancak sabredeceğiz, tabi ki devletimizin arkasında durarak. Biz sonuçta terörle mücadelede çocuklarını, kardeşlerini kaybedenlerin aileleri olarak kurmuş olduğumuz bir sivil toplum kuruluşuyuz. Dün bir 8-9 şehit babasıyla bir araya geldik. Hepsi üzülüyor, gözleri doluyor, bazılarının gözünden yaşlar akıyor. Daha önce bu şehit acısını yaşadığımız için TV’lerde şehit ailelerini görünce aynı duyguları yaşıyoruz. Bu acıyı, feryat, figanı şehit aileleri anne, babalar en iyi anlıyor. Bir kardeş olarak bu duyguyu onlar kadar hissedemeyiz. Devletimiz güçlüdür. Vatanımız sağ olsun. Bu toprakların kaderi budur. Onu da şuan biz çekiyoruz.” şeklinde ifadelere yer verdi.

EMPERYALİSTLERİN OYUNUNA GELMEYELİM

Oyunlara gelmeme konusunda dikkatli olunması gerektiğini dile getiren Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Songül Erdem, “Gün birlik beraberlik günü, a parti b parti günü değil, Trump, Putin derdimiz değil. Derdimiz buradan daha fazla yara almadan,  birbirimizin yaralarını nasıl sararız günü… Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diler, anne, baba, eş ve kardeşlere Rabbim sabır metanet versin. Türkiye tek, başka ülkemiz yok, moralimizi bozmak yok, devletimizin arkasında duracağız. Ordumuzun arkasında duracağız. Eleştirilerimize bir kenara atacağız. Ara vereceğiz… Lütfen dikkatli olalım, ülkemizin üzerinde oynan oyunlara tahriklere kapılmayalım. Yoksa mültecilerin durumuna düşeriz. Allah muhafaza, çocuk bulurum ama vatan bulamam diyen nene hatunları Kara Fatmaları unutmayalım... Verdiğimiz şehitler ve 30 tane şehidimiz ülke dardan çıksın diye, canlarından geçtiler. O yüzden bu oyunlara karşı çok dikkatli olalım. Şehitlerimiz ölmez, vatanımız bölünemez.” şeklinde açıklama yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.